Τον Ιούλιο επιστρέφουμε στο Plastiras Lake Festival

Το lineup περιλαμβάνει 13 μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες από τη ραπ, τη ροκ, την έντεχνη και την ηλεκτρονική σκηνή.

Plastiras Lake Festival

Το Plastiras Lake Festival επιστρέφει τον Ιούλιο του 2025, προσφέροντας μια μοναδική μουσική και φυσική εμπειρία για όσους αναζητούν απόδραση από την καθημερινότητα. Το φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι με ιδιαίτερη επιτυχία, επανέρχεται με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα και ακόμα περισσότερες δραστηριότητες.

Με ένα lineup που περιλαμβάνει 13 μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες από τη ραπ, τη ροκ, την έντεχνη και την ηλεκτρονική σκηνή, η μουσική παραμένει στο επίκεντρο του φεστιβάλ. Η σκηνή του φεστιβάλ, τοποθετημένη δίπλα στη Λίμνη Πλαστήρα, δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για τρεις ημέρες γεμάτες ζωντανές εμφανίσεις και δυναμικές ερμηνείες.

Plastiras Lake Festival

Το φεστιβάλ απευθύνεται τόσο σε εκείνους που επιθυμούν να απολαύσουν τη μουσική και τη φύση όσο και σε οικογένειες. Οι επισκέπτες που συνοδεύονται από παιδιά ή κατοικίδια θα βρουν έναν φιλικό και ασφαλή χώρο, με δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για τους μικρότερους και τους τετράποδους φίλους τους.

Η πρόσβαση στη Λίμνη Πλαστήρα είναι εύκολη, καθώς η τοποθεσία βρίσκεται σε απόσταση 3,5 ωρών από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Για όσους επιλέξουν τη δημόσια συγκοινωνία, διατίθεται έκπτωση 50% στα εισιτήρια των ΚΤΕΛ για Καρδίτσα με την επίδειξη εισιτηρίου τριημέρου του φεστιβάλ. Από την Καρδίτσα, θα υπάρχει οργανωμένη μεταφορά προς τον χώρο διεξαγωγής.

Plastiras Lake Festival

Η διαμονή μπορεί να γίνει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο camping, μόλις 150 μέτρα από τη λίμνη, με φυσική σκίαση και κατάλληλες υποδομές για άνετη διαβίωση. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε πλήθος δραστηριοτήτων, όπως πεζοπορίες, υδροποδήλατα, κανό, kayak, ποδηλασία βουνού, τοξοβολία, ιππασία, yoga, αναρρίχηση και θεματικά workshops.

Αναλυτικό πρόγραμμα φεστιβάλ 

Παρασκευή 11 Ιουλίου

  1. Σκιαδαρέσες
  2. Εθισμός
  3. Ιουλία Καραπατάκη
  4. Social Waste ft. Κωσταντής Πιστιόλης

Plastiras Lake Festival

Σάββατο 12 Ιουλίου

  1. Banda Entopica (μεσημεριανό γλέντι)
  2. Novel 729
  3. Planet of Zeus
  4. Βασίλης Παπακωνσταντίνου
  5. Γκιντίκι

Κυριακή 13 Ιουλίου

  1. Farra Trio + (μεσημεριανό γλέντι)
  2. Pan Pan x Years Of Youth
  3. Νατάσσα Μποφίλιου
  4. Bloody Hawk

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η "Αριάδνη στη Νάξο" κάνει στάση στην Καλλιθέα

Στο πλαίσιο της δράσης "Στην αγκαλιά της Αττικής – Πολιτισμός στις γειτονιές μας" θα παρουσιαστεί η όπερα του Nicola Porpora με ελεύθερη είσοδο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/09/2025

Ο Πάνος Βλάχος στήνει φάση στο θέατρο Βράχων

Ο καλλιτέχνης θα δώσει μια συναυλία με... χωρίς πρόγραμμα στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Στην Σκιά των Βράχων".

Οι Radiohead περιοδεύουν μετά από 7 χρονιά

Το συγκρότημα του Thom Yorke θα εμφανιστεί σε πέντε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις: τη Μαδρίτη, τη Μπολόνια, το Λονδίνο, την Κοπεγχάγη και το Βερολίνο.

Το Φ hill Sessions επιστρέφει δυναμικά στον Λόφο Φιλοπάππου

Αυτός ο Σεπτέμβριος στο Θέατρο "Δόρα Στράτου" έχει συναυλίες για όλα τα γούστα: από τον Dhafer Youssef και τη Μάρθα Φριντζήλα με τα Καλογεράκια μέχρι τους Χειμερινούς Κολυμβητές και τη Λένα Πλάτωνος.

Η musicAeterna Byzantina στο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων

Η musicAeterna Byzantina συμμετέχει σε τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.

Σείστηκε το Καλλιμάρμαρο στη συναυλία για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Το παρών στη μεγαλειώδη συναυλία για τον σπουδαίο ερμηνευτή Στέλιο Καζαντζίδη έδωσαν 30.000 θεατές, ενώ συμμετείχε πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών.

Ο Κ. Βήτα ηλεκτρίζει την Τεχνόπολη

Ο μουσικός που πειραματίστηκε με τον ηλεκτρονικό ήχο και έντυσε τα τραγούδια του με χαρακτηριστική ποιητική πρόζα έρχεται για μια μοναδική συναυλία.