Ο Δώρος Δημοσθένους λέει "Let the party begin!"

Δύο έξτρα κεφάτες βραδιές στο “Half Note Jazz Club” με χιτ των 60’s & 70’s.

Δώρος Δημοσθένους

Ο εκρηκτικός και πάντα ξεχωριστός ερμηνευτής και performer Δώρος Δημοσθένους επιστρέφει με χορευτική διάθεση στην σκηνή του "Half Note Jazz Club” και ετοιμάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα στην εποχή των πάρτι των 60’s & 70’s. Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Μαρτίου

Ο Δώρος Δημοσθένους είναι ένας εξωστρεφής καλλιτέχνης, άσσος στις μεταμορφώσεις αλλά και οι μεταμφιέσεις μέσα στο καρναβαλικό κλίμα δεν αποκλείονται διόλου. Ελίσσεται άλλωστε με ευκολία στο ρεπερτόριο της εποχής όχι μονάχα "θεατρικά" αλλά και από καρδιάς επειδή αυτή είναι η μουσική που τον μεγάλωσε. Αλλά και ίδια η σκηνή του "Half Note Jazz Club” είναι πια ο δικός του ζωτικός χώρος και πάλλεται μαζί του σε κάθε του εμφάνιση. Με βεβαιότητα λοιπόν θα πάρει φωτιά και σε αυτό το ξεχωριστό αποκριάτικο live. Κυρίως "χιτ" των δεκαετιών 60s & 70s, αλλά και τραγούδια διαμάντια από τον Elvis Presley και τους Queen, στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, τον Μίμη Πλέσσα και τους Idols. 

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Δώρος Δημοσθένους

  • Rock-pop-folk

Ο εκρηκτικός performer επιστρέφει με χορευτική διάθεση στην σκηνή του «Half Note Jazz Club» και ετοιμάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα στην εποχή των πάρτι των 60s & 70s. Κυρίως «χιτ» των δεκαετιών 60s & 70s, αλλά και τραγούδια διαμάντια από τον Elvis Presley και τους Queen, στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, τον Μίμη Πλέσσα και τους Idols.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Bicep γεμίζουν την Αθήνα με "CHROMA"

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα dance events του φετινού καλοκαιριού έρχεται στο 260 Playground, με 2 stages, 15 acts και αναπάντεχες συμπράξεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
09/07/2025

Youssou N'Dour: Ξανά στην Αθήνα, μετά από 16 χρόνια

Με το ιστορικό "7 Seconds" να παίζεται και να ξαναπαίζεται στα εγχώρια ραδιόφωνα, ήταν καιρός για έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της Αφρικής να αναθερμάνει τις σχέσεις του με το ελληνικό κοινό, στο οποίο δίνει ραντεβού στο Ηρώδειο, την Παρασκευή 11/7.

"Νύχτες Μαγικές": Ένα ταξίδι στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού

Η συναυλία- αφιέρωμα σε στιγμές της λαϊκής μουσικής με σπουδαίους καλλιτέχνες για μια μοναδική νύχτα.

Φ hill Sessions: Τα πιο δροσερά ραντεβού μας στον λόφο του Φιλοπάππου

Οι καλοκαιρινές νύχτες γεμίζουν μουσική στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα Φ hill Sessions να υποδέχονται κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι Tigran Hamasyan, Fantastic Negrito, Light in Babylon και Xylouris White.

Νέα ημερομηνία και μέρος για τη συναυλία της Κατερίνας Λιόλιου

Λόγω του επαναπρογραμματισμού των περιοδειών και της παράτασης των εμφανίσεων της τραγουδίστριας στο "Romeo" η συναυλία της στην Αθήνα μεταβάλλεται.

Το Lake Party Trichonida 2025 έχει Νίκο Πορτοκάλογλου, Γιάννη Κότσιρα και Νίκο Οικονομόπουλο

Το ξέφρενο διήμερο πάρτι στο Κτήμα Πιθάρι θα πλαισιώσουν με DJ set ο Onemanshow και ο Θέμης Γεωργαντάς.

Η Λένα Πλάτωνος συναντά Σαβίνα Γιαννάτου και Γιάννη Παλαμίδα στου Φιλοπάππου

Μαζί της, για τη συναυλία που θα κλείσει τα Φ Hill Sessions, και ο Stergios T.