Ο Σπύρος Γραμμένος επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου

Ένα live γεμάτο ερωτήματα και εκπλήξεις.

Σπύρος Γραμμένος © Θωμάς Αρσένης

Το Σάββατο 15 Μαρτίου, ο αγαπημένος Σπύρος Γραμμένος ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club για ένα μοναδικό live που υπόσχεται να λύσει όλες τις απορίες μας και να προσφέρει μια αξέχαστη βραδιά. Αν δεν κατάφερατε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τη συναυλία της 14ης Φεβρουαρίου ή αν απλώς θέλετε να ξαναζήσετε την εμπειρία, αυτή η βραδιά είναι για εσάς. 

Με αφορμή το νέο του live, ο Σπύρος Γραμμένος προσφέρει μια βραδιά γεμάτη ερωτήματα που ξεπερνούν το σύνηθες. Από το εάν πρέπει να συγκρίνουμε δύο διαφορετικά live μέχρι το αν αξίζει να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή ή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αστυνομικής Βαρβαρότητας, ο ίδιος καλεί το κοινό του να γιορτάσει όλα όσα αξίζουν. Για τον Γραμμένο, η μουσική είναι μια προσωπική γιορτή, και το κοινό είναι αυτό που θα καθορίσει το θέμα της βραδιάς.

Στην σκηνή θα τον συνοδεύσουν οι καταξιωμένοι μουσικοί: ο Νίκος Αρβανίτης με τις κιθάρες του, ο Χάρης Παρασκευάς στο μπάσο, ο Χρήστος Καλκάνης με τα πλήκτρα και το κλαρινέτο, η Ναταλία Κοκώση στα κρουστά και ο Μιχάλης Γαλάνης στα τύμπανα. Η επιμέλεια του προγράμματος από τον ίδιο τον Σπύρο Γραμμένο και τον Αλέξανδρο Καραμαλίκη εγγυάται ένα γεμάτο μελωδικό ταξίδι.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σταυρός του Νότου - Club

Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Athens Jazz Festival υπόσχεται τζαζ "όπως δεν την έχουμε ξανακούσει"

Αρνούμενο ν' αναπαυθεί στις δάφνες του "μακροβιότερου μουσικού θεσμού της πόλης", το φεστιβάλ επιστρέφει με 7 ημέρες συναυλιών στην Τεχνόπολη (από Δευτέρα 26/5 έως και Κυριακή 1/6), καλώντας μας να γνωρίσουμε την ανατρεπτική τζαζ που κυριαρχεί στον 21ο αιώνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
17/05/2025

Η καρδιά της Αφρικής χτυπά στο Ηρώδειο με τον Γιουσού Ν΄Ντουρ

Η μουσική γίνεται γέφυρα μεταξύ ηπείρων, πολιτισμών και ανθρώπων.

Η Hélène Grimaud με την Camerata Salzburg παίζουν Μπραμς στο Μέγαρο

Η παγκοσμίου φήμης πιανίστα κι η θρυλική camerata θα ερμηνεύσουν το Κοντσέρτο για πιάνο αρ. 1., με την camerata να ερμηνεύει και τη Σερενάτα αρ. 1 σε μουσική διεύθυνση Giovanni Guzzo.

Ο Θανάσης Αλευράς γίνεται "46+ Σέξι" σε μια μουσικοσατιρική παράσταση

Μαζί του στη σκηνή του Θεάτρου Ριάλτο η Idra Kayne και ο Jerome Kaluta.

Gojira: Η κορυφαία μπάντα του σύγχρονου metal στο Release Athens 2025

Μία από τις κορυφαίες μπάντες του σύγχρονου σκληρού ήχου, λίγο καιρό μετά την καταιγιστική εμφάνισή τους στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο Νέγρος του Μοριά και η "Μαύρη Ελλάδα" του στο Universe

Ο καλλιτέχνης που έφερε το "τραμπέτικο" έρχεται να παρουσιάσει τον νέο του δίσκο μαζί με special guests.

Η πρώτη εμφάνιση των Avenged Sevenfold στην Ελλάδα πλησιάζει

Το κορυφαίο metal συγκρότημα έρχεται στο Release Athens τιμώντας τους Έλληνες φαν του.