Η Ιωάννα Καβρουλάκη σε μια συναυλία στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγ. Παύλου

Η τραγουδίστρια θα δώσει μια πολύχρωμη και μυσταγωγική συναυλία, κάνοντας μια βόλτα σε μουσικές που την εμπνέουν από τον κόσμο, το παρελθόν, το παρόν.

Ιωάννα Καβρουλάκη

Η Ιωάννα Καβρουλάκη, έχοντας μπει σε τροχιά δημιουργίας του νέου της υλικού και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού "Στο δρόμο", κάνει μια βόλτα σε μουσικές του κόσμου με αναφορές στο παρελθόν, την παράδοση και το παρόν και μας παρουσιάζει τα κεφάλαια από τα οποία αντλεί έμπνευση. Με τη φωνή της Ιωάννας σε πρώτο πλάνο, το magic touch των δύο συνεργατών της και την μοναδική ακουστική του χώρου της Αγγλικανικής Εκκλησίας Αγ. Παύλου (Φιλελλήνων 27, Αθήνα), θα βιώσουμε μια πολύχρωμη και μυσταγωγική παράσταση την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου (9.30 μ.μ.).

Η Ιωάννα γράφει τα τραγούδια της, παίζει, τραγουδάει και δημιουργεί κάθε φορά μοναδικές παραστάσεις. Είναι μία φρέσκια ερμηνεύτρια με ένα μοναδικό ηχόχρωμα αλλά και ιδιαίτερο καλλιτεχνικό στυλ που ενώνει διαφορετικούς μουσικούς κόσμους. "Όσο αγαπώ τη μουσική, αγαπώ και τα ταξίδια. Στο λάιβ στην Αγγλικανική ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι να σε κάνω να ταξιδέψεις μαζί μου…” - Ιωάννα.

 

Συντελεστές

 

Πλήκτρα - Synth: Χριστόφορος Μαστοράκης
Ηλ. Κιθάρα: Δημήτρης Καρασούλος

Λίγα λόγια για την Ιωάννα Καβρουλάκη

 

Μας συστήθηκε δισκογραφικά (2023) με τον πρώτο της προσωπικό δίσκο "YFANTO". Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Τσακνής, ο Γιάννης Κότσιρας, o Νίκος Στρατάκης, ο Βασίλης Καζούλλης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Αφανής Ήρωας, οι Onirama, ο  Ορέστης Ντάντος κ.ά.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

6 ιδέες για έξοδο το ΣΚ με συναυλιακή αφορμή

Anne Clark, Peter Hook, Juan Diego Flórez και όσα ακόμα θα "ακούσουμε" ζωντανά τις επόμενες μέρες στην Αθήνα.

19/09/2025

100 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης: Μουσική και ποίηση ζωντανεύουν στα Αισχύλεια

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Γρηγόρης Βαλτινός πρωταγωνιστούν σε μια μοναδική μουσικοθεατρική βραδιά, με τραγούδια, ποίηση και αφηγήσεις που ζωντανεύουν το έργο και τη ζωή του μεγάλου συνθέτη.

Η playlist του Αγοραφοβικού Φεστιβάλ 2025

Όσο ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο ραντεβού της εναλλακτικής σκηνής στην ΠΛΥΦΑ, παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το φετινό line-up χάρη στη λίστα που ετοίμασε για τους αναγνώστες του "α" η curator της διοργάνωσης, Sci-Fi River.

Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ σε συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Η ορχήστρα, με τις φωνές των Ανδριάνας Μπάμπαλη-Ζαχαρία Καρούνη, θα συμμετάσχει στη συναυλία με με αφορμή τα 130 χρόνια του θεάτρου.

Ο διαπρεπής μουσικός Δημήτρης Ψώνης μιλά για τη συναυλία "Mare Nostrum" στο Ηρώδειο

Ο διαπρεπής μουσικός Δημήτρης Ψώνης μιλά για τη συναυλία με μουσικές της Μεσογείου που θα δώσουν ο σπουδαίος Ζόρντι Σαβάλ και το σύνολό του Hespèrion XXI με τη Διαπολιτισμική Ορχήστρα της Λυρικής.

Το In Οrbit χαρτογραφεί την εναλλακτική σηνή της Αθήνας

Το SNFCC Youth Council αναλαμβάνει φέτος τη διοργάνωση του διήμερου φεστιβάλ στον Θόλο του ΚΠΙΣΝ, που θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Run For Your Lives World Tour: Οι Iron Maiden στην Αθήνα!

Με ένα set list που αντλεί από όλα τα εμβληματικά άλμπουμ των πρώτων δεκαετιών της πορείας τους και παρουσιάζοντας το πιο θεαματικό τους show μέχρι σήμερα.