Η Floor Jansen έρχεται στο Rockwave Festival

Η frontwoman των Nightwish και επιτυχημένη σόλο καλλιτέχνης προστίθεται στο lineup του φεστιβάλ και έρχεται στο Terra Vibe.

Floor Jansen

Η ιέρεια του Βορρά, Floor Jansen, η frontwoman των Nightwish και επιτυχημένη σόλο καλλιτέχνης έρχεται στο Terra Vibe στο πλαίσιο του Rockwave Festival στις 11 Ιουλίου, για να μας παρασύρει με τη μαγευτική φωνή της με τραγούδια από την σόλο καριέρα της αλλά και κομμάτια-σταθμούς από την δισκογραφία των Nightwish. Από το Φινλανδικό Hall of Fame, και frontwoman των πολυπλατινένιων Nightwish, στους After Forever, η Ολλανδή πρωτοπόρος του συμφωνικού metal, Floor Jansen έχει γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία.

Διαβάστε Επίσης

Η σόλο καριέρα της Floor απογειώθηκε ραγδαία το 2019, όταν καθήλωσε το κοινό της Ολλανδίας με την αριστουργηματική ερμηνεία του "The Phantom of the Opera” στην τηλεοπτική εκπομπή "Beste Zangers”. Την ίδια χρονιά, τιμήθηκε με το βραβείο Dutch Pop prize, για τη σημαντική συμβολή της στην ολλανδική ποπ μουσική. Η κυκλοφορία του πρώτου της σόλο single "Fire” το 2022 σηματοδότησε ένα νέο κεφάλαιο στη μουσική της πορεία. Ως Ολλανδή πρέσβειρα της Record Store Day, υπερασπίστηκε την σπουδαιότητα της μουσικής με φυσικά όργανα στην ψηφιακή εποχή.

Τον Μάρτιο του 2023 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ της Floor με τίτλο "PARAGON”, ακολουθούμενο από μια επιτυχημένη, sold-out περιοδεία σε Ολλανδία, Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία. Το 2024 με τους Nightwish κυκλοφόρησαν το άλμπουμ τους "Yesterwynde”. Με το βλέμμα στραμμένο στο 2025, η Floor θα ξεκινήσει την πρώτη της θεατρική περιοδεία, όπου θα μοιραστεί το προσωπικό ταξίδι της: πώς ξεπέρασε τον καρκίνο του μαστού και βίωσε την εγκυμοσύνη της, καταφέρνοντας να τα ισορροπήσει με τη μουσική της καριέρα.

Προπώληση στο more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ένα μουσικό ταξίδι μνήμης και παράδοσης από την Ελλάδα και τον Πόντο στο Ελληνικό

Μια νοσταλγική βραδιά γεμάτη παράδοση και μουσική με τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, με ελεύθερη είσοδο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/09/2025

Φινάλε για το τουρ του Γιάννη Χαρούλη στον Λυκαβηττό

Μια συναυλία-γιορτή με αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και κέφι θα στήσει ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Όλα όσα θα δούμε στο Σταυρό του Νότου τη νέα σεζόν

Σκιαδαρέσες, Κότσιρας, Πασχαλίδης, Ίκαρη, Ευρυδίκη και πολλοί ακόμη αγαπημένοι καλλιτέχνες επιστρέφουν αυτή τη σεζόν, προσφέροντας μοναδικές μουσικές βραδιές.

5 fun facts για τους Smash Into Pieces

To Armaheaven Prophecy: Europe Tour 2025 κάνει στάση στην Αθήνα αυτόν τον Σεπτέμβρη.

Η Στέγη φτιάχνει ένα νέο "σπίτι" για την τεράστια συλλογή του Γιάννη Πετρίδη

Η δισκοθήκη και η συλλογή του θρυλικού ραδιοφωνικού παραγωγού θα στεγαστεί σε έναν ειδικά διαμορφωμένου χώρου για "ακρόαση, έρευνα και απόλαυση".

Τα συναυλιακά ραντεβού της εβδομάδας

Anne Clark, Peter Hook, Juan Diego Flórez, Dhafer Youssef, Jethro Tull και όσα ακόμα θα "ακούσουμε" ζωντανά τις επόμενες μέρες στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Σαμπάνης ολοκληρώνει το τουρ του στο Κατράκειο

Ο δυναμικός ερμηνευτής και συνθέτης θα δώσει την τελευταία εμφάνιση του "Νιώσε Ό,τι Νιώθω Tour" μαζί με την Παυλίνα Βουλγαράκη.