O Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στο VOX

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξεκινά την επερχόμενη ευρωπαϊκή του περιοδεία από την Αθήνα με δύο μοναδικές συναυλίες.

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ξεκινά την επερχόμενη ευρωπαϊκή του περιοδεία από την Αθήνα. Έτσι, στις 11 και 12 Ιανουαρίου 2025, το VOX θα υποδεχτεί για άλλη μια φορά τον σπουδαίο ερμηνευτή με τη μπάντα του και τους μουσικούς του. Δύο συναυλιακές βραδιές (ώρα έναρξης: 9 μ.μ.) έρχεται να μας χαρίσει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, έχοντας στις αποσκευές του τη μαγεία, τη δημιουργικότητα, τη μοιρασιά και τη συγκίνηση. Μια ηλεκτρική γιορτή με αγαπημένα τραγούδια, μια ζωντανή απόδειξη του δεσμού μεταξύ του ερμηνευτή, των μουσικών και του κοινού του.

 

Οι συντελεστές

 

Σταύρος Λάντσιας: πλήκτρα
Μιλτιάδης Παπαστάμου: ηλεκτρικό βιολί
Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό μπάσο
Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα
Αλκίνοος Ιωαννίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Μαρία Βενετάκη: Σχεδιασμός φωτισμών

 

Προπώληση από το more.com.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών γιορτάζει τα 100 χρόνια της Γενναδείου Βιβλιοθήκης με μουσική από την Αμερική

Το κουαρτέτο τετART-on παρουσιάζει έργα των Άιβς, Ντβόρζακ και Γκέρσουιν στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη, με ελεύθερη είσοδο και επετειακή ξενάγηση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/10/2026

Οι Youth Valley επιστρέφουν με νέο, ψαγμένο άλμπουμ

Το νέο άλμπουμ των Youth Valley έχει τίτλο "As Passive Aggressive As It Gets" και θέλει να αποδείξει οτι η μπάντα είναι σε φάση ωριμότητας

Η παράδοση συνεχίζει να συγκινεί τον Δημήτρη Υφαντή

Ο Δημήτρης Υφαντής καταφθάνει live στο Stage 7, τις Παρασκευές 6 και 13 Νοεμβρίου, με ψαγμένες ηπειρώτικες μουσικές. Πριν τις εμφανίσεις του, μιλά στο "α".

Το Georgios Tsolis Quartet τιμά τον Μίμη Πλέσσα με ένα τριήμερο jazz αφιέρωμα

Η Εύη Σιαμαντά, ο Σπύρος Κλείσσας και η Ελένη Πέτα συναντούν το Georgios Tsolis Quartet στο Half Note Jazz Club για τρεις βραδιές με τη μουσική του Μίμη Πλέσσα.

Η Σαββέρια Μαργιολά στη σκηνή του Metron Stage

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, η Σαββέρια Μαργιολά παρουσιάζει στο Metron Stage ένα πρόγραμμα με δικά της τραγούδια και μουσικές επιλογές από το ελληνικό πεντάγραμμο.

Ο "Επίλογος" συναντά το λαϊκό τραγούδι μελοποιημένης ποίησης στο Μέγαρο Μουσικής

Η Μαριάνα Κατσιμίχα, ο Βασίλης Προδρόμου και ο Αλέξανδρος Γουργουλιός παρουσιάζουν μια μουσική συνάντηση με αγαπημένα τραγούδια και νέες συνθέσεις.

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Δημήτρης Πλατανιάς τραγουδούν για τα 30 χρόνια του Μαζί για το Παιδί

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Δημήτρης Πλατανιάς συναντιούνται στο Μέγαρο Μουσικής σε μια συναυλία για τα 30 χρόνια προσφοράς του Μαζί για το Παιδί.