Ελευθερία Αρβανιτάκη & Μάριος Φραγκούλης για "Πρώτη Φορά" στο Θέατρο Παλλάς

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους.

Ελευθερία Αρβανιτάκη & Μάριος Φραγκούλης

Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Μάριος Φραγκούλης, ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές και τις ξεχωριστές μουσικές διαδρομές τους στο Θέατρο Παλλάς 12, 23 και 24 Φεβρουαρίου 2025.

Οι δύο καλλιτέχνες, με πορείες γεμάτες διεθνή αναγνώριση και καλλιτεχνικές επιτυχίες, έρχονται να ενώσουν τις παράλληλες διαδρομές τους. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, αγαπημένη του ελληνικού και διεθνούς κοινού, και ο Μάριος Φραγκούλης, ο καταξιωμένος τενόρος που έχει μαγέψει κοινό από την Ευρώπη μέχρι την Αμερική, δημιουργούν έναν κοινό δρόμο που μας ταξιδεύει στη Μεσόγειο - και όχι μόνο.

Μελωδίες γεμάτες συναίσθημα, τραγούδια που αγαπήσαμε και ερμηνείες που αγγίζουν την ψυχή, θα συναντηθούν σε μια σκηνή, προσφέροντας στο κοινό μια εμπειρία που θα συνδυάζει το οικείο με το απρόσμενο.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Μέγαρο φέρνει το Φεστιβάλ της Λίμνης στη Βόρεια Εύβοια με ελεύθερη είσοδο

Το Φεστιβάλ της Λίμνης επιστρέφει στη Βόρεια Εύβοια από 30 Αυγούστου έως 20 Σεπτεμβρίου με μουσική, χορό, κινηματογράφο και δωρεάν εκδηλώσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/08/2026

Το 20ο Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας φέρνει βραδιές κλασικής μουσικής και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα

Το 20ο Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 22 Αυγούστου σε τρία διαφοερτικά σημεία του νησιού, διαθέτωντας ένα πλούσιο πρόγραμμα με βραδιές κλασικής μουσικής, μιούζικαλ και ένα σπουδαίο αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι.

Ο Dreamachinery σου λέει να γελάσεις ξανά αυτό το καλοκαίρι

Ο Dreamachinery επιστρέφει με το ατμοσφαιρικό "Smile again", το οποίο εδώ επανασυστήνεται μέσα από τη διεισδυτική ματιά του Nosak.

Δωρεάν συναυλίες όλο τον Αύγουστο στους Δελφούς

Το 8ο Φεστιβάλ Δελφών "Το Λάλον Ύδωρ" συνεχίζει δυναμικά το καλοκαιρινό του ταξίδι και τον Αύγουστο, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών με αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως ο Διονύσης Τσακνής, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Γιώτα Νέγκα και η Βιολέτα Ίκαρη.

Ο θρύλος της jazz fusion Billy Cobham έρχεται στην Ελλάδα

Ο Billy Cobham, ένας από τους σπουδαιότερους ντράμερ της jazz fusion, φέρνει στη σκηνή τη σπουδαία μουσική του διαδρομή και το εμβληματικό του έργο.

Το 1ο Megara Brewfest έρχεται στα Μέγαρα

Craft μπύρα, ζωντανή μουσική, έκθεση φωτογραφίας και street food συναντιούνται στο 1ο Megara Brewfest, το Σάββατο 1η Αυγούστου στα Μέγαρα.

Ο κορυφαίος fusion ντράμερ του κόσμου έρχεται στην Ελλάδα

Ο θρύλος της jazz fusion, Billy Cobham, έρχεται για μία μοναδική συναυλία στο πλαίσιο των 61ων Δημητρίων.