"Βινύλιο ή κασέτα": Η Φωτεινή Δάρρα επιστρέφει στο Half Note με διάθεση πάρτυ

Η τραγουδίστρια και οι μουσικοί της θα σας μαγέψουν με τραγούδια από το ‘50 μέχρι το ‘00, πρωτότυπες διασκευές και ενέργεια στο φουλ.

Φωτεινή Δάρρα

Μετά από 2 χρόνια sold out εμφανίσεων και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Φωτεινή Δάρρα με τους μουσικούς της, επιστρέφει στο Half Νote Jazz Club για να μοιραστεί μαζί σας τη μουσική διαδρομή από το βινύλιο στην κασέτα, για τέσσερις βραδιές υπό τον τίτλο "Βινύλιο ή κασέτα, party edition", από την Παρασκευή 13 έως και τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου. (Παρασκευή & Σάββατο 22:30 – Κυριακή & Δευτέρα 21:30)

"Τι είναι η κασέτα;" Αυτή είναι μια ερώτηση που σίγουρα ή την έχετε κάνει ή την έχετε δεχθεί. Υπάρχει ωστόσο μια γενιά που γνώρισε και τα δυο, βίωσε τη μετάβαση ανάμεσα στο μυθικό βινύλιο και τη "λαϊκή" κασέτα. Την κασέτα που έφερνε πιο κοντά τον κόσμο στη μουσική και δημιουργούσε τις πρώτες προσωπικές "playlist”. Η Φωτεινή Δάρρα και οι μουσικοί της θα σας μαγέψουν με τραγούδια από το ‘50 μέχρι το ‘00, με πρωτότυπες διασκευές και ενέργεια στο φουλ.

Οι μουσικοί

Πιάνο- ενορχήστρωση: Γιώργος Παπαχριστούδης
Κιθάρα: Αποστόλης Βαλαρούτσος
Μπάσο: Μίμης Ντούτσουλης
Κρουστά: Μαρίνος Τρανουδάκης
Ηχοληψία: Νίκος Ρούντος

Προπώληση εισιτηρίων στο more.com.

Σημειώστε: *Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση. *Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι High Vis στο ήδη καταιγιστικό line up της συναυλίας των The Offspring

Η λονδρέζικη μπάντα θα πλαισιώνει τους θρύλους του punk rock, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον παλμό μιας βραδιάς που προμηνύεται εκρηκτική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

Ο Αντώνης Ρέμος κάνει νέο χιτ με τη "Δευτέρα"

Στο ελληνικό YouTube έχοντας πλέον ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views.

Οι Χαΐνηδες υποδέχονται τη νέα χρονιά στον Σταυρό του Νότου

Στο πλαίσιο της χειμερινής τους περιοδείας η μπάντα θα κάνει 3 εμφανίσεις στην Αθήνα και δεν πρέπει να τις χάσετε.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Σαμόλης και γιατί τον βλέπω παντού;

Ο καλλιτέχνης που από τις μικρές θεατρικές σκηνές της Αθήνας έφτασε μέχρι τα sold out και "κατέλαβε" το feed μας με τις Στρακαστρούκες.

Ο Πέτρος Κλαμπάνης θέλει να βρίσκεται σε εγρήγορση και να αφήνει χώρο για το απρόβλεπτο

Μια κουβέντα με τον σημαντικό μουσικό, με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Half Note Jazz Club.

Στο Floyd για τους Pink Floyd, τον Μάρτιο

Ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show, το A Tribute Concert to Pink Floyd παρουσιάζουν οι The Great Gig, σε μια συναυλία-αφιέρωμα στο μουσικό σύμπαν των Pink Floyd.

Τετραλογία: Ερωτόκριτος, Στοιχειωμένοι, Καπετάν Μιχάλης και Ελευθέριος Βενιζέλος ζωντανεύουν στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Δημήτρης Μαραμής σε μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Άρη και της Λίλιαν Βουδούρη, επιλέγει τις σημαντικότερες μουσικές στιγμές από τα τέσσερα μουσικοθεατρικά του έργα.