Ένα πολύχρωμο μουσικό ταξίδι με την μπάντα Penelope & The Suitors στο "Faust"

Μια βραδιά γεμάτη ήχους από Βραζιλία, Ισπανία και Κούβα.

PENELOPE AND THE SUITORS

Την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, η σκηνή του "Faust" θα φιλοξενήσει ένα μουσικό ταξίδι με την μπάντα Penelope & The Suitors. Το συγκρότημα μάς προσκαλεί σε μια ιδιαίτερη μουσική εμπειρία που παντρεύει ήχους από Βραζιλία, Ισπανία και Κούβα, με πινελιές από Funk ρυθμούς και ελληνικές μελωδίες.

Η Penelope Spy δημιούργησε το Project Penelope & The Suitors το 2019 στην Βαρκελώνη, εμπνευσμένη από την αλληλεπίδραση με την Afro-latin και την Funk σκηνή της καταλανικής πόλης. Από τότε, έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα singles, μεταξύ των οποίων τα "Fantasia" και "Liberación", τα οποία γεννήθηκαν από προσωπικά ταξίδια στην Λατινική Αμερική, την Αφρική και τη ζωή στην Ισπανία.

Penelope & The Suitors

Το ρεπερτόριο του συγκροτήματος εμπλουτίζεται με διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών όπως οι Buena Vista Social Club, Sergio Mendes, Gilberto Gil, Tim Maia και Vinicius de Moraes, σε ρυθμούς Samba, Funk και Salsa.

Στο ταξίδι αυτό, οι ήχοι ενισχύονται από εξαιρετικούς μουσικούς: τον Σταμάτη Μουζακίτη στην κιθάρα, τον Κλέαρχο Χαλούλο στο σαξόφωνο και το φλάουτο, τον Θέμη Βέλλο στο μπάσο και τον Θοδωρή Πικέα στα τύμπανα.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι High Vis στο ήδη καταιγιστικό line up της συναυλίας των The Offspring

Η λονδρέζικη μπάντα θα πλαισιώνει τους θρύλους του punk rock, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον παλμό μιας βραδιάς που προμηνύεται εκρηκτική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

Ο Αντώνης Ρέμος κάνει νέο χιτ με τη "Δευτέρα"

Στο ελληνικό YouTube έχοντας πλέον ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views.

Οι Χαΐνηδες υποδέχονται τη νέα χρονιά στον Σταυρό του Νότου

Στο πλαίσιο της χειμερινής τους περιοδείας η μπάντα θα κάνει 3 εμφανίσεις στην Αθήνα και δεν πρέπει να τις χάσετε.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Σαμόλης και γιατί τον βλέπω παντού;

Ο καλλιτέχνης που από τις μικρές θεατρικές σκηνές της Αθήνας έφτασε μέχρι τα sold out και "κατέλαβε" το feed μας με τις Στρακαστρούκες.

Ο Πέτρος Κλαμπάνης θέλει να βρίσκεται σε εγρήγορση και να αφήνει χώρο για το απρόβλεπτο

Μια κουβέντα με τον σημαντικό μουσικό, με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Half Note Jazz Club.

Στο Floyd για τους Pink Floyd, τον Μάρτιο

Ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show, το A Tribute Concert to Pink Floyd παρουσιάζουν οι The Great Gig, σε μια συναυλία-αφιέρωμα στο μουσικό σύμπαν των Pink Floyd.

Τετραλογία: Ερωτόκριτος, Στοιχειωμένοι, Καπετάν Μιχάλης και Ελευθέριος Βενιζέλος ζωντανεύουν στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Δημήτρης Μαραμής σε μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Άρη και της Λίλιαν Βουδούρη, επιλέγει τις σημαντικότερες μουσικές στιγμές από τα τέσσερα μουσικοθεατρικά του έργα.