Διπλό ραντεβού με τον Saske στον Λυκαβηττό

Την πρώτη μέρα, ο ράπερ θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ ενώ, την επόμενη, θα φιλοξενήσει στο Saskepticism Festival ένα εκρηκτικό rap line-up.

Saske

Ο πολυπλατινένιος και διαμαντένιος Έλληνας καλλιτέχνης και δημιουργός Saske παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Θέατρο Λυκαβηττού δύο μοναδικές ζωντανές συναυλιακές εμπειρίες στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2024. Την πρώτη ημέρα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε ζωντανή εκτέλεση το πρόσφατο άλμπουμ του Saske, με τίτλο "DELUXE", το οποίο κατέκτησε την 5η θέση στο Top-10 Albums Debut Global του Spotify. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν κομμάτια από το καλοκαιρινό μουσικό project "GET LOVED OR DIE TRYIN’", το οποίο επίσης κατέκτησε τα εγχώρια ψηφιακά charts. Στη σκηνή θα βρεθούν special guests έκπληξη από τα δύο αυτά μουσικά projects.

Τη δεύτερη ημέρα, το Saskepticism Festival θα φιλοξενήσει ένα εκρηκτικό line-up με διεθνή και εγχώρια ονόματα της ραπ μουσικής σκηνής. Ξεχωρίζουν ο Αμερικανός σταρ της ραπ Rich The Kid και ο Βρετανός υποψήφιος για Brit Award και Mercury Prize ράπερ Ghetts. Την ελληνική σκηνή θα εκπροσωπήσουν οι Νέγρος του Μοριά, ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα ονόματα του είδους μαζί με τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού Kareem και Moose, ενώ τη βραδιά θα ανοίξουν η ομάδα του Wake & Bake, γνωστοί για μερικά από τα πιο viral rap hits του TikTok, καθώς και ο ανερχόμενος Κάτοχος. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, ο Saske θα παρουσιάσει αγαπημένα κομμάτια από όλη τη δισκογραφία του.

Διαβάστε Επίσης

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6.30 μ.μ. Η προσέγγιση με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του θεάτρου θα επιτρέπεται μόνο σε ΑμεΑ, ηλικιωμένους, καθώς και για επιβίβαση/αποβίβαση ταξί. Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus το οποίο θα πραγματοποιεί αναβάσεις στο Θέατρο από τις 7 έως τις 9.30 μ.μ. ξεκινώντας από την οδό Σαρανταπήχου. Μετά το πέρας της συναυλίας, το shuttle bus θα εξυπηρετεί την κατάβαση του κοινού από το θέατρο. Προτεραιότητα θα έχουν ηλικιωμένοι, άνθρωποι με κινητικές ή άλλες δυσκολίες, έγκυοι.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες τη εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η "Ανισόπεδη Ντίσκο" του Pan Pan έγινε διαμαντένια

Ο Pan Pan κατάφερε να κυριαρχήσει στα charts με το πολυπλατινένιο άλμπουμ του, ενώ παρουσίασε τη νέα κυκλοφορία του "Περαστική Μουσική".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/01/2026

Οι Human Touch επιστρέφουν στο Half Note Jazz Club

Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, για να παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, το νέο τους άλμπουμ "Colorblind".

Το "Cycle of 4ths" live στα Τζάμια Κρύσταλλα

Η νέα σειρά μουσικών performances με τη συμμετοχή μουσικών της avant-garde πειραματικής σκηνής της Αθήνας επιστρέφει.

Θεαματική επιστροφή της Μαντόνα μέσα από τη νέα καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana

Η Madonna ερμηνεύει για πρώτη φορά στα ιταλικά το "La bambola", το εμβληματικό τραγούδι του 1968 που έκανε διάσημο η Patty Pravo.

Ο Πάνος Βλάχος σε ένα show υπερθέαμα στο Vox

Ο ηθοποιός, τραγουδοποιός και performer ανεβαίνει και φέτος στη μουσική σκηνή για ένα show που δεν μοιάζει με κανένα προηγούμενο.

Η Φένια Παπαδόδημα φέρνει την αύρα του Αιγαίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club

Παρουσίαση του νέου της δίσκου "Άστρον πεσμένον" μαζί με τους μουσικούς BYP Trio και Λεωνίδα Σαραντόπουλο

Decius: Διονυσιακό dance ξεφάντωμα σ' ένα κατάμεστο 'An Club'

Σαν άλλος αυτοκράτορας Δέκιος της Ρώμης, το βρετανικό supergroup ήρθε, είδε και κατέκτησε, με εκατοντάδες Αθηναίους να λικνίζονται ασταμάτητα στους ρυθμούς του.