Λευτέρης Παπαδόπουλος: 35.000 κόσμου υποκλίθηκαν στον σπουδαίο στιχουργό στο Καλλιμάρμαρο

Χιλιάδες κόσμου τίμησαν τον σπουδαίο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο στη συναυλία-αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο.

Πέντε τραγούδια που δεν ξέρετε ότι τα έχει γράψει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και η φετινή συναυλία του "Όλοι Μαζί Μπορούμε" στο Καλλιμάρμαρο, που αυτή τη φορά ήταν αφιερωμένη στον εμβληματικό στιχουργό του ελληνικού τραγουδιού, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Τη συναυλία υπό τον γενικό τίτλο "Όλοι σε φωνάζαν αρχηγό" παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου περισσότεροι από 35 χιλιάδες θεατές, σε ένα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο. Οι πύλες άνοιξαν στις 19:00, με τη συναυλία να ξεκινάει στις 21:00 όταν οι εμβληματικές μελωδίες με τους υπέροχους στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου άρχισαν να ερμηνεύονται μοναδικά από 16 αγαπημένους καλλιτέχνες και τον κόσμο στις εξέδρες.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Kruder & Dorfmeister: Οι masters του downtempo στο "Universe"

To δημοφιλές ντούο παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το The K&D Sessions Live, μαζί με ολόκληρη μπάντα επί σκηνής.

13/11/2025

Η εναλλακτική ιδιοφυΐα του Bob Mould

Από τα πρόσωπα-κλειδιά για τη μετάβαση από το πανκ των Ramones στο αμερικάνικης κοπής alternative/indie rock, έρχεται σε Αθήνα (14/11) και Θεσσαλονίκη (15/11) μετά από κάμποσο καιρό, ώστε να ξαναθυμίσει την ιστορία που έγραψε με τους Hüsker Dü, αλλά και τις ημέρες των Sugar.

Η Nefeli Walking Undercover έρχεται στο δισκοπωλείο "Underflow"

Η βραδιά θα περιλαμβάνει υλικό από τον δίσκο "Στοιχεία του Άχρονου Κόσμου" αλλά και από το σύνολο της δισκογραφημένης ποπ φολκ μουσικής δωματίου της.

Ο Marcel Dettmann έρχεται για το απόλυτο κυριακάτικο rave

Τον θρυλικό εκπρόσωπο της παγκόσμιας techno σκηνής θα πλαισιώσουν στο επόμενο EDEN event η MarcelDune και η Ophelia.

Η Καλλιόπη Μητροπούλου σε μια κινηματογραφική παρουσίαση δίσκου

Η συνθέτρια, τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια και βιολονίστρια παρουσιάζει στο Newman Cinema, μαζί με τον Νίκο Βελιώτη, το "Between".

Τον Δεκέμβριο έχει φεστιβάλ πιάνου στο Μουσείο Μπενάκη

Δύο σπουδαίοι πιανίστες του καιρού μας, ο Ελισέι Μίσιν και ο Γκεόργκις Οσόκινς, επισκέπτονται την Αθήνα.

Η Beth Hart ξανά στην Αθήνα

Η Beth Hart κλείνει "καυτό" ραντεβού μαζί μας, για μία και μοναδική βραδιά στην Αθήνα, τρία χρόνια μετά την αποθεωτική αξέχαστη συναυλία της.