Θεοφάνους, Αργυρός, Ασλανίδου, Μακεδόνας, Παπαδοπούλου, Ρέμος σε μια ξεχωριστή συναυλία έρχεται στο Ηρώδειο

Μια συναυλία που διοργανώνει ο Γιώργος Θεοφάνους για να γιορτάσει στο Ηρώδειο... "μαζί με τους φίλους του για το παιδί".

Γιώργος Θεοφάνους

Με αφορμή τα 35 χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι ο Γιώργος Θεοφάνους διοργανώνει μια μεγάλη συναυλία με τίτλο "35 Σ’ Αγαπώ… Μαζί Για Το Παιδί" στο Ηρώδειο τη Παρασκευή 11 Οκτωμβρίου, με ώρα έναρξης στις 8:30. Ο συνθέτης και στιχουργός με τις τεράστιες διαχρονικές επιτυχίες επέλεξε να γιορτάσει μαζί με τους φίλους του "για το παιδί" και έτσι όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Ένωση "Μαζί Για Το Παιδί". 

Θα παρουσιαστούν μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη από την 35ετη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, με τον ίδιο στο πιάνο συνοδεία 14μελους ορχήστρας σε μουσική επιμέλεια του Λεωνίδα Τζίτζου. Συμμετέχουν οι σολίστες (με αλφαβητική σειρά) Θάνος Γκιουλετζής στο βιολί, Νίκος Ζωιδάκης στη λύρα και ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι.

Επί σκηνής θα βρεθούν και περισσότεροι από 100 χορωδοί, από τις χορωδίες: παιδική χορωδία Δήμου Διονύσου (διεύθυνση: Χρυσούλα Τσιμούρη), παιδική χορωδία Ι. Ν. Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης (διεύθυνση: Λώρα Πετροπούλου - Ελεωνόρα Ζαχαριά), παιδική χορωδία Cantus Atenas (διεύθυνση: Δήμητρα Χανού), παιδική χορωδία Con Anima Συλλόγου Εργάνη (διεύθυνση: Ιουλία Τζανετουλάκου).


Τα μέλη των χορωδιών θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ένα καινούργιο τραγούδι, με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους στη μουσική και του Θάνου Παπανικολάου στους στίχους, εμπνευσμένο από φράσεις γραμμένες από τα παιδιά της Ένωσης "Μαζί Για Το Παιδί" σε σημειώματα και ζωγραφιές τους, αφιερωμένο στα παιδιά όλου του κόσμου.

Μαζί του επι σκηνής για να τραγουδίσουν θα βρεθούν: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Δάντης, Ευρυδίκη, Πέγκυ Ζήνα, Κώστας Μακεδόνας, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η "Ανισόπεδη Ντίσκο" του Pan Pan έγινε διαμαντένια

Ο Pan Pan κατάφερε να κυριαρχήσει στα charts με το πολυπλατινένιο άλμπουμ του, ενώ παρουσίασε τη νέα κυκλοφορία του "Περαστική Μουσική".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/01/2026

Οι Human Touch επιστρέφουν στο Half Note Jazz Club

Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, για να παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, το νέο τους άλμπουμ "Colorblind".

Το "Cycle of 4ths" live στα Τζάμια Κρύσταλλα

Η νέα σειρά μουσικών performances με τη συμμετοχή μουσικών της avant-garde πειραματικής σκηνής της Αθήνας επιστρέφει.

Θεαματική επιστροφή της Μαντόνα μέσα από τη νέα καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana

Η Madonna ερμηνεύει για πρώτη φορά στα ιταλικά το "La bambola", το εμβληματικό τραγούδι του 1968 που έκανε διάσημο η Patty Pravo.

Ο Πάνος Βλάχος σε ένα show υπερθέαμα στο Vox

Ο ηθοποιός, τραγουδοποιός και performer ανεβαίνει και φέτος στη μουσική σκηνή για ένα show που δεν μοιάζει με κανένα προηγούμενο.

Η Φένια Παπαδόδημα φέρνει την αύρα του Αιγαίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club

Παρουσίαση του νέου της δίσκου "Άστρον πεσμένον" μαζί με τους μουσικούς BYP Trio και Λεωνίδα Σαραντόπουλο

Decius: Διονυσιακό dance ξεφάντωμα σ' ένα κατάμεστο 'An Club'

Σαν άλλος αυτοκράτορας Δέκιος της Ρώμης, το βρετανικό supergroup ήρθε, είδε και κατέκτησε, με εκατοντάδες Αθηναίους να λικνίζονται ασταμάτητα στους ρυθμούς του.