Mάρθα Φριντζήλα και Δημήτρης Μυστακίδης στο Θέατρο Βράχων

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες επανέρχονται στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων, έτοιμοι να μοιραστούν μαζί μας μια μοναδική βραδιά γεμάτη μελωδίες, χιούμορ και συγκίνηση, συνδυάζοντας τη δύναμη της τέχνης τους με την αυτοσαρκαστική τους διάθεση.

Mάρθα Φριντζήλα και Δημήτρης Μυστακίδης

Mάρθα Φριντζήλα και ο Δημήτρης Μυστακίδης συναντιούνται ξανά στις 7 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων στο Βύρωνα με διάθεση να πουν όλα όσα αγαπούν και να τα μοιραστούν μαζί μας. Με χιούμορ, με συγκίνηση, με δύναμη. Δύο καλλιτέχνες που δεν διστάζουν να υψώσουν τη φωνή τους και την τέχνη τους σαν λάβαρο μέσα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και που ταυτόχρονα αυτοσαρκάζονται και αλληλοσατιρίζονται. 

Και οι δυο τους έρχονται μετά από μια σειρά προσωπικών συναυλιών και συμμετοχών και υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν, ενώνοντας το προσωπικό τους ρεπερτόριο αλλά και σπουδαία τραγούδια που ξεχωρίζουν και θέλουν τόσο να τα ερμηνεύουν.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sumé: Η μουσική αντίσταση της Γροιλανδίας στον ξένο έλεγχο

Μπορεί σήμερα οι Ηνωμένες Πολιτείες του Ντόναλντ Τραμπ να προξενούν φόβο στο ήσυχο νησί της Αρκτικής, κάποτε, όμως, η προοδευτική του νεολαία κοιτούσε προς τα εκεί για ριζοσπαστική ροκ εν ρολ έμπνευση, ανησυχώντας περισσότερο για τις πολιτικές της μητέρας-μητρόπολης Δανίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
25/01/2026

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν όλη η Αθήνα περίμενε τον Φρανκ Σινάτρα

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

Στο top 10 των καλύτερων τραγουδιών όλων των εποχών το "ZARI" της Μαρίνας Σάττι

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τραγούδι, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision, φιγουράρει στο ESC Top 250, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική απήχησή του.

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

"Φωνές και Μνήμες": Όταν οι μεγάλοι κλασικοί συναντούν τη νέα γενιά δημιουργών σε μια μοναδική συναυλία.

Το STEGI.RADIO καταλαμβάνει την Στέγη για τρίτη φορά

Το STEGI.RADIO Τakeover 2026 θα κάνει τη Στέγη αγνώριστη με ένα διήμερο μουσικό φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών γεμάτο σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική.

Στάνκογλου, Κότσιρας Μόρφη, Κιτσοπούλου, Μαργιόλα και Apon σε δύο βραδιές αφιερωμένες στον Βασίλη Τσιτσάνη

Με αφορμή τα 110 χρόνια από τη γέννησή του Έλληνα δημιουργού, το Θέατρο Παλλάς φιλοξενεί για δύο παραστάσεις μια ξεχωριστή αφηγηματική συναυλία.

Ένα μουσικό ταξίδι "4 Φωνών-4 Αιώνων" στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Οι τέσσερις μουσικοί θα διανύσουν την μουσική απόσταση από τον 17ο έως και τον 20ο αιώνα μέσα από τέσσερα εμβληματικά κλασικά έργα.