Ακυρώνεται η συναυλία των Queens Of The Stone Age

Το συγκρότημα δεν θα πραγματοποιήσει την εμφάνισή του στο Athens Rocks 2024, λόγω προβλήματος υγείας του Josh Homme.

Queens of the Stone Age © Andres Neumann

Οι Queens Οf The Stone Age ανακοίνωσαν στα social media την ακύρωση των υπόλοιπων συναυλιών της παγκόσμιας περιοδείας του λόγω προβλήματος υγείας του Josh Homme. Η ανακοίνωση του συγκροτήματος αναφέρει ότι ο frontman θα πρέπει να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε εσπευσμένο χειρουργείο. 

Η συναυλία τους στο ΟΑΚΑ ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 27 Ιουλίου. Η ενημέρωση της εταιρείας παραγωγής αναφέρει ότι η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και θα έχει ολοκληρωθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών.

Δείτε την ανακοίνωση της High Priority 

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

All Star Winter Jazz Party στο Theatre of the NO

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στην τζαζ, με τη συμμετοχή κορυφαίων διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα πολυδιάστατο αφιέρωμα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ενός από τα πιο επιδραστικά μουσικά είδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/01/2026

Οι The Underground Youth επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο τελετουργικές συναυλίες όπως μόνο αυτοί ξέρουν

Η μπάντα θα εμφανιστεί στο Arch Club για δύο συναυλίες, όπου το σκοτεινό και μελαγχολικό post-punk θα μεταμορφωθεί σε ένα σχεδόν καθαρτήριο όνειρο, γεμάτο ένταση και συναίσθημα.

Ο Steve Gunn έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στο ΙΛΙΟΝ plus

Ο indie folk rock καλλιτέχνης καταφθάνει στα μέρη μας στις 26 Απριλίου 2026.

Bar Italia: Το αινιγματικό indie τρίο του Λονδίνου έρχεται στην Αθήνα

Η βρετανική μπάντα θα γεμίσει το Gagarin με ήχους post-punk, shoegaze και 90s alternative σε ένα live που ανυπομονούμε να δούμε.

"Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια" που επιστρέφουν παρέα με την "Ανωτάτη Ζαμπετική"

Για 4 μόνο μουσικές παραστάσεις μέσα στον Φεβρουάριο επιστρέφει η θρυλική παράσταση στο Theatre of the No, αρχής γενομένης από την Τσικνοπέμπτη.

"Η κέλτικη άρπα συναντά τη Μεσόγειο"

Η Λίνα Ροδοπούλου, έχοντας διαγράψει μια ιδιαίτερη μουσική πορεία στη σύγχρονη ελληνική μουσική, έρχεται για μια συναυλία στο Jazzet που θα ταξιδέψει το κοινό από την Ελλάδα ως τη Μεσόγειο.