Ακυρώνεται η συναυλία των Queens Of The Stone Age

Το συγκρότημα δεν θα πραγματοποιήσει την εμφάνισή του στο Athens Rocks 2024, λόγω προβλήματος υγείας του Josh Homme.

Queens of the Stone Age © Andres Neumann

Οι Queens Οf The Stone Age ανακοίνωσαν στα social media την ακύρωση των υπόλοιπων συναυλιών της παγκόσμιας περιοδείας του λόγω προβλήματος υγείας του Josh Homme. Η ανακοίνωση του συγκροτήματος αναφέρει ότι ο frontman θα πρέπει να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε εσπευσμένο χειρουργείο. 

Η συναυλία τους στο ΟΑΚΑ ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 27 Ιουλίου. Η ενημέρωση της εταιρείας παραγωγής αναφέρει ότι η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και θα έχει ολοκληρωθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών.

Δείτε την ανακοίνωση της High Priority 

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η έρημος εμπνέει τους Tinariwen και αυτό φαίνεται στη νέα τους δουλειά

Οι πρωτοπόροι της μουσικής των Τουαρέγκ και βραβευμένοι με Grammy, Tinariwen, ολοκλήρωσαν το δέκατο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο Hoggar.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
04/02/2026

Γιατί όλοι μιλούν για τον Bad Bunny

Ποιος πραγματικά είναι ο τραγουδιστής-φαινόμενο που ξεκίνησε από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του και κατέληξε στην κορυφή των Grammys, προκαλώντας παγκόσμια φρενίτιδα στους fans.

"Η Σονάτα του Σεληνόφωτος" του Γιάννη Ρίτσου συναντά τη μεσογειακή ψυχή των Encardia

Στο επίκεντρο βρίσκεται η γυναίκα δίχως όνομα, μια μυστηριώδης φιγούρα με τα μαύρα, πλαισιωμένη από ένα φεγγάρι-καταλύτη, σύμβολο αιωνιότητας.

Η κόρη των Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι-Κατρίν Ντενέβ στην Ελλάδα, με το μουσικό υπερθέαμα "Dream Requiem"

Η Chiara Mastroianni, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πρωταγωνιστώντας στο έργο που ετοιμάζει για το Μέγαρο Μουσικής ο Rufus Wainwright.

Η ποίηση του Γιάννη Ρίτσου μπαίνει σε ηλεκτρονική τροχιά

Ο Κ.ΒΗΤΑ προτείνει τη δίωρη παράσταση "Ο Κόσμος Είναι Ένας" (Θέατρο "Ολύμπια", Δευτέρα 9/2), στοχεύοντας σε μια μουσικο-ακουστική εμπειρία που θα φωτίσει το έργο του σπουδαίου ποιητή από μια διαφορετική σκοπιά.

Ένας κορυφαίος κιθαρίστας και συνθέτης φέρνει τη "Μεσόγειο" στο Μέγαρο Μουσικής

Την Κυριακή 1 Μαρτίου, στην Αίθουσα "Γιάννης Μαρίνος" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο διεθνούς φήμης Παναγιώτης Μάργαρης μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Ανοιξιάτικη ελληνο-σουηδική μελωδική death metal βραδιά στην Αθήνα

Μία εμπειρία death metal ήχου, με επιθετική βαρύτητα, περίπλοκες αρμονίες κιθάρας και πιασάρικα hooks, σύντομα στο Arch Club.