Οι Onirama ανοίγουν την αυλαία στις "Ημέρες Θάλασσας 2024"

Ο Δήμος Πειραιά για 10η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει τις "Ημέρες Θάλασσας", ένα πανόραμα εκδηλώσεων με επίκεντρο τη θάλασσα, την ιστορία και τον πολιτισμό του Πειραιά, με τη συμμετοχή φορέων και συλλόγων της πόλης.

ONIRAMA

Οι "Ημέρες Θάλασσας" γιορτή – θεσμός που "αγκαλιάζει" όλος ο Πειραιάς, μάς  ταξιδεύουν για 10η χρονιά σε κάθε γωνιά  της πόλης μας. Την αυλαία ανοίγουν οι Onirama, ενώ την τελετή έναρξης στις "Ημέρες θάλασσας 2024"  παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου.

Ένα ταξίδι ψυχαγωγίας, διασκέδασης, εξερεύνησης και μάθησης, το οποίο προσφέρει περισσότερες από εκατό δωρεάν εκδηλώσεις για όλους, μεταξύ των οποίων συναυλίες, ξεναγήσεις, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής, συνέδρια και πολλές εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Από 23 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου 2024 η πόλη γίνεται πόλος έλξης για όλους και με επίκεντρο τη θάλασσά μας, ξεκινάει ένα ταξίδι διάρκειας 11 ημερών στον πολιτισμό και την ιστορία του Πειραιά.

Οι "Ημέρες Θάλασσας" διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και σε συνδιοργάνωση με το Plus Πειραιάς, το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, την ΚΟ.Δ.Ε.Π., τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά "Κανάλι 1 - 90,4 FM", στο πλαίσιο της E.M.D. (European Maritime Day).

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Simon Le Bon: "Είχα μεγάλο πρόβλημα άγχους αλλά ήθελα πολύ να είμαι ο frontman των Duran Duran"

Ο Simon Le Bon μιλάει στο "α" λίγο πριν την άφιξη των σπουδαίων Βρετανών στο Release Athens 2024 (18/7, Πλατεία Νερού).

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
15/06/2024

Δήμητρα Γαλάνη και Παυλίνα Βουλγαράκη μπλέκουν τραγούδια και ιστορίες στο Φεστιβάλ Παπάγου

Η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες - δημιουργούς που ξεχωρίζει και παρουσιάζει το best of μιας 55χρονης καριέρας.

Καλύτερες επιδόσεις της ΚΟΑ σε Ρίχαρντ Στράους απ’ ό,τι σε Μάλερ σε συναυλίες υπό Έσενμπαχ και Καρυτινό

Ανάμεικτες εντυπώσεις άφησαν δύο τακτικές συναυλίες που έδωσε η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με βασικά έργα του ρομαντικού ρεπερτορίου (Μάλερ και Ρίχαρντ Στράους) στην "Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης" του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την άνοιξη.

"Changeover": Mια συναυλία με ήχους της ανατολικής Μεσογείου από το SNFCC Youth Council

Στη μουσική αυτή γιορτή συμμετέχουν οι Alejjos, οdy icons και Kobrah Habibi.

Anser: Ταρακούνησε την Τεχνόπολη με σύνθημά του "Ό,τι Αγαπάς Δεν Έχει Τέλος"

Με ποιοτικές συμμετοχές από τον Βέβηλο, τον Buzz, αλλά και από τους Μωζάικ του "Μουσικού Κουτιού", και με σταθερό συμπαραστάτη τον Eversor στα decks, ο ράπερ από τη Σπάρτη έδωσε "την καλύτερή του συναυλία", μπροστά σε ενθουσιώδες πλήθος ανάμεικτων ηλικιών, που δεν δίστασε να του τραγουδήσει ρυθμικά να βγάλει, επιτέλους, έναν καινούριο δίσκο.

Τι θα δούμε στο 2ο Margiora Backyard Festival στην Κύθνο

Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Pan Pan, είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα καταλάβουν το bar της Μαργιώρας φέτος το καλοκαίρι.

Τρεις σούπερ σταρ της κλασικής μουσικής στο Ηρώδειο

Οι τρεις κορυφαίοι σολίστες, Ιμάνιουελ Αξ, Λεωνίδας Καβάκος και Γιο-Γιο Μα θα βρεθούν μαζί στη σκηνή, στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.