Το Voés Festival επιστρέφει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια.

Voés Festival

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας, μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του 2023, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου (25-27/7). Καλωσορίζει καλλιτέχνες ορόσημα για όλες τις γενιές, φαγητό που θα μαγέψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς και δράσεις/εργαστήρια που θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα συλλογικότητας. Στόχος για το 2024 παραμένει να προωθήσει τις τοπικές παραδόσεις αλλά και να κρατήσει σε εγρήγορση τους λάτρεις της φύσης και των δραστηριοτήτων βουνού.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας θα γεμίσει με κατασκηνωτές κάθε ηλικίας και γούστου, που θα καταφθάσουν από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας για να ακούσουν "πειραγμένους" παραδοσιακούς ήχους και εμπνευσμένα από την ζωή κομμάτια που δημιούργησαν κορυφαία ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Το φετινό line up απαρτίζουν οι Villagers of Ionnina City, οι Social Waste, o Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C, ο Πάνος Βλάχος, οι Σκιαδαρέσες, οι Λόγος Τιμής, οι LosTre, ο Κωσταντής Πιστιόλης, οι Pagan και ο Λεωνίδας Μπαλάφας.

 

Voés Festival

Το φεστιβάλ αποτελεί μια γέφυρα ανάμεσα στο παλιό και το νέο πάντα με καινοτόμο τρόπο. Οι παραδοσιακές μουσικές παντρεύονται με τους σύγχρονους ήχους, ενώ το βουνό των skiers γίνεται τόπος συνάντησης σε ένα καλοκαιρινό σκηνικό. Την ίδια στιγμή, οι πρώτες ύλες των ντόπιων παραγωγών μετουσιώνονται σε πηγή έμπνευσης για τους μαέστρους της μαγειρικής που με τη σειρά τους συνθέτουν πρωτότυπες γαστρονομικές δημιουργίες.

Voés Festival

Για πρώτη φορά σε σχετικές οργανώσεις τα τρία opening acts που αναμένεται να κλείσουν σύντομα, θα αναδειχθούν με δημόσια ψηφοφορία στα social media του φεστιβάλ.

Voés Festival

Οι δραστηριότητες που θα έχει παράλληλα με τις μουσικές σκηνές θα καλύπτονται από την τιμή του εισιτηρίου και η είσοδος θα παραμείνει δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών αλλά και ΑμΕΑ. 

Πρέσβειρες του Festival είναι η Ζούδη και η Γιαγιά Αγγέλω. Η επιλογή τους δεν είναι καθόλου τυχαία. Αφενός οι αγελάδες δεν είναι κοινά ζώα, έχουν έντονη αίσθηση του ρυθμού και λικνίζονται στη μουσική που τους αρέσει και ήταν μονόδρομος. Αφετέρου η γιαγιά – σημαντική φιγούρα της ελληνικής οικογένειας – που φροντίζει να σου δείχνει την αγάπη της με φαγητό. 

Τιμές εισιτηρίων: Early Bird 29€ | Φάση 1 35€ | Φάση 2 40€  | Πόρτα 45€

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.