Οι Bell Witch στην Ελλάδα για τρεις συναυλίες

Το κορυφαίο σχήμα θα πλαισιώσουν οι The Keening.

Bell Witch

Οι Bell Witch έρχονται σε Θεσσαλονίκη (9/6, "Eightball Club"), Αθήνα (10/5, "Temple") και Λάρισα (11/5, "Skyland Live music venue"). Τους Bell Witch θα πλαισιώσουν οι The Keening. Το κορυφαίο σχήμα αφήνει πίσω την παραδοσιακή ροκ ιστορία του Σιατλ και γράφει μια ολοκαίνουρια σελίδα, γεμάτη με απόκρημνα drone και doom ηχοτοπία. Από το 2011 που το πρώτο τους demo κυκλοφόρησε σε κύκλους πιουριστών της πειραματικής μουσικής, μέχρι και το σήμερα που θεωρούνται ευρέως ως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις του διεθνούς metal, το duo των Dylan Desmond και Jesse Shreibman αφήνει μια εντελώς προσωπική σφραγίδα σε έναν ήχο που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. 

Bell Witch

Το πρόσφατο album τους "Future's Shadow Part 1: The Clandestine Gate" παρουσιάστηκε στην ολότητα του στο φετινό Roadburn Festival και όντας κομμάτι μιας επερχόμενης τριλογίας, είναι απόλυτα βέβαιο ότι η μεγαλοπρέπεια του project θα συνάδει με αυτή των αποδεδειγμένα αφοπλιστικών live shows τους. 

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Temple

Ιάκχου 17, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
01/05/2024

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.