Οι super rockers Fleshtones στο "Αn club"

Opening act από τους The Acid Visions.

Fleshtones

Original rock’n’roll από μία από τις πιο cult ενεργές μπάντες και κέφι μέχρι τελικής πτώσεως. Οι θρυλικοί Fleshtones, οι super rockers από τη Νέα Υόρκη, θα καταλάβουν τη σκηνή του "Αn club" – πιθανότατα και ορισμένους από τους γύρω δρόμους, όπως συνηθίζουν – την Τετάρτη 5 Ιουνίου προσφέροντας, για άλλη μια φορά, μια μοναδική live εμπειρία στο αθηναϊκό κοινό.

Έχουν περάσει 40 χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησαν αλλά εκείνοι παραμένουν ακούραστοι, περιοδεύοντας ασταμάτητα και προκαλώντας όποιο νέο συγκρότημα "τολμά" να αμφισβητήσει τον τίτλο που κατέχουν ως "η καλύτερη party μπάντα του κόσμου!”.

Fleshtones

The Acid Visions

Έπειτα από 30 χρόνια στο garage punk και αφήνοντας πίσω τους, τους Sound Explosion, ο Στέλιος Ασκοξυλάκης και ο Δημήτρης Δημόπουλος, εν μέσω ακρόασης της θρυλικής συλλογής Acid Visions, τους ήρθε η ιδέα να φτιάξουν ένα νέο συγκρότημα εμπνευσμένο από το garage punk των 60s, αλλά και τη revival σκηνή των 80s , μουσικές που τους σημάδεψαν από παιδιά. Η μπάντα έγινε πραγματικότητα με την προσθήκη τριών ταλαντούχων μουσικών και φίλων, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή μοιράστηκαν με ενθουσιασμό το ίδιο όνειρο, και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ήχου που καθορίζει τους Acid Visions.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 22-20) μέσω more.com 

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

An Club

Σολωμού 13-15, Εξάρχεια
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Monophonics: Η κορυφαία psychedelic soul μπάντα επιστρέφει στην Αθήνα

Η "πιο καυτή psychedelic soul ορχήστρα του σήμερα" έρχεται στο Gazarte Ground Stage.

25/09/2025

Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν την επανέκδοση του άλμπουμ "Black And Blue" από το 1976

Νέο μουσικό βίντεο, ακυκλοφόρητα κομμάτια, ζωντανές συναυλίες και όλα όσα φέρνει μαζί του το Super Deluxe Box Set για να γιορτάσουν το θρυλικό άλμπουμ των Rolling Stones.

Η sold out συναυλία του Mulatu Astatke στην Αθήνα μεταφέρεται για τον Νοέμβριο

Η νέα ημερομηνία θα γνωστοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Sunset, beats & unity: Reflected με Frankey & Sandrino στον Πύργο του Πειραιά

Το εκρηκτικό γερμανικό ντουέτο θα πλαισιώσουν οι δικοί μας Mangata Projekt σε μια βραδιά για καλό σκοπό.

Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2025: Δύο μέρες αντίδοτο στην αγοραφοβία των καιρών μας

Η επιτυχημένη φεστιβαλική διοργάνωση που καθιερώθηκε αμέσως ως το μεγάλο ραντεβού της ευρύτερης ελληνικής indie σκηνής επιστρέφει με την τρίτη έκδοσή της στην ΠΛΥΦΑ, σε επιμέλεια της Sci-Fi River (26-27/9).

Τo Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη γιορτάζει 30 χρόνια προσφοράς στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Μια επετειακή εκδήλωση με παρουσιάσεις, προβολές και συναυλία κλασικής μουσικής.

Φεστιβάλ Όπερας Ροσσίνι: Σπάνιες λυρικές απολαύσεις εν μέσω σοβαρών προκλήσεων

Παρά τη μειούμενη χρηματοδότηση και την ανάγκη προσέλκυσης νέου κοινού, στο Πέζαρο η απογείωση των έργων του Ροσσίνι εξακολουθεί να γίνεται με μουσικ(ολογικ)ή και παραστατική αρτιότητα και τη σύμπραξη καταξιωμένων και ανερχόμενων καλλιτεχνών, εξειδικευμένων στο ρομαντικό μπελ-κάντο.