Το Release Athens 2024 ανεβάζει αυλαία με τους Danko Jones

Μαζί με τους The Offspring και τους The Subways θα μάς προσφέρουν μια βραδιά αφιερωμένη στο ατόφιο rock ‘n’ roll.

Danko Jones ©Daniel Berbig

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Danko Jones, την Κυριακή 9 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Το ασταμάτητο τρίο από τον Καναδά έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μαζί με τους The Offspring και τους The Subways θα μάς προσφέρουν μια βραδιά αφιερωμένη στο ατόφιο rock ‘n’ roll.

Οι Danko Jones δημιουργήθηκαν στο Τορόντο το 1996 και μέσα σε κάτι παραπάνω από ένα τέταρτο του αιώνα έχουν δει και κάνει σχεδόν τα πάντα. Με κινητήρια δύναμη το DIY πνεύμα του punk rock και εμπνευσμένοι από το ηλεκτρισμένο rock'n'roll, απέκτησαν φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο και εξελίχθηκαν σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα live συγκροτήματα, γεγονός που τους οδήγησε σε περιοδείες και εμφανίσεις δίπλα σε μεγαθήρια όπως οι Motörhead, Rolling Stones, Ozzy Osbourne, Guns N’ Roses, Sepultura και πολλοί άλλοι. 

Danko Jones
©Daniel Berbig

Στα σχεδόν τριάντα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας τους, έχουν κυκλοφορήσει έντεκα στούντιο άλμπουμ γνωρίζοντας την αποθέωση από κοινό και κριτικούς. Από τα αιχμηρά blues του "Born A Lion" (2002) και την παρανοϊκή power-pop του "We Sweat Blood" (2003), μέχρι τo άψογο "Below The Belt" (2010) και το πιο πρόσφατο "Electric Sounds" (2023).

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Monophonics: Η κορυφαία psychedelic soul μπάντα επιστρέφει στην Αθήνα

Η "πιο καυτή psychedelic soul ορχήστρα του σήμερα" έρχεται στο Gazarte Ground Stage.

25/09/2025

Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν την επανέκδοση του άλμπουμ "Black And Blue" από το 1976

Νέο μουσικό βίντεο, ακυκλοφόρητα κομμάτια, ζωντανές συναυλίες και όλα όσα φέρνει μαζί του το Super Deluxe Box Set για να γιορτάσουν το θρυλικό άλμπουμ των Rolling Stones.

Η sold out συναυλία του Mulatu Astatke στην Αθήνα μεταφέρεται για τον Νοέμβριο

Η νέα ημερομηνία θα γνωστοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Sunset, beats & unity: Reflected με Frankey & Sandrino στον Πύργο του Πειραιά

Το εκρηκτικό γερμανικό ντουέτο θα πλαισιώσουν οι δικοί μας Mangata Projekt σε μια βραδιά για καλό σκοπό.

Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2025: Δύο μέρες αντίδοτο στην αγοραφοβία των καιρών μας

Η επιτυχημένη φεστιβαλική διοργάνωση που καθιερώθηκε αμέσως ως το μεγάλο ραντεβού της ευρύτερης ελληνικής indie σκηνής επιστρέφει με την τρίτη έκδοσή της στην ΠΛΥΦΑ, σε επιμέλεια της Sci-Fi River (26-27/9).

Τo Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη γιορτάζει 30 χρόνια προσφοράς στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Μια επετειακή εκδήλωση με παρουσιάσεις, προβολές και συναυλία κλασικής μουσικής.

Φεστιβάλ Όπερας Ροσσίνι: Σπάνιες λυρικές απολαύσεις εν μέσω σοβαρών προκλήσεων

Παρά τη μειούμενη χρηματοδότηση και την ανάγκη προσέλκυσης νέου κοινού, στο Πέζαρο η απογείωση των έργων του Ροσσίνι εξακολουθεί να γίνεται με μουσικ(ολογικ)ή και παραστατική αρτιότητα και τη σύμπραξη καταξιωμένων και ανερχόμενων καλλιτεχνών, εξειδικευμένων στο ρομαντικό μπελ-κάντο.