Οι θρυλικοί Buzzcocks έρχονται στην Αθήνα

45 χρόνια από τον δίσκο "Singles Going Steady", σταθμό στην πανκ σκηνή της Αγγλίας, έρχονται στο "Arch Club"

Buzzcocks © shutterstock.com

"Ever fallen in love with someone you shouldn't have" ή αλλιώς οι θρυλικοί Buzzcocks στην Αθήνα για ένα και μόνο live show βγαλμένο από τα υπόγεια του Manchester. 45 χρόνια μετά από τον δίσκο "Singles Going Steady", σταθμό στην πανκ σκηνή της Αγγλίας, έρχονται στο "Arch Club- Live Stage" το Σάββατο 16 Νοεμβρίου για ένα επετειακό live που σίγουρα θα γράψει τη δική του ιστορία.



Εισιτήρια προπωλούνται μέσω more.com και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market). Τα early bird εισιτήρια κοστίζουν € 25, τιμή που θα διαμορφωθεί τις επόμενες μέρες στα € 28. Η τιμή των εισιτηρίων στην πόρτα θα κοστίζουν € 30. 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Arch Club - Live Stage

Πέτρου Ράλλη 29 & Κρήτης 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τα International Opera Awards για πρώτη φορά στη Λυρική

Η Εθνική Λυρική Σκηνή θα φιλοξενήσει την τελετή για τη μεγάλη διεθνή γιορτή της όπερας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/10/2025

Moby: Ο Αμερικανός superstar της ηλεκτρονικής μουσικής στο Release Athens 2026

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει τo Σάββατο 25 Οκτωβρίου.

Μουσική των καφενείων της Πόλης στο Ov Off Studio

Çağlar Fidan, Νίκος Παπαγεωργίου και Erhan Bayram μάς μεταφέρουν στην Οθωμανική Κωνσταντινούπολη με τη μουσική των σεμαΐ καφενείων και των kıraathane.

Ο Δημήτρης Μπάκουλης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου

Δύο φθινοπωρινές βραδιές γεμάτες συναίσθημα, ρυθμό και τις αγαπημένες του μελωδίες.

Τα τραγούδια και οι ταινίες χωρίς τα οποία ο Σαββόπουλος δεν θα ήταν ο ίδιος

Λίγοι Έλληνες δημιουργοί κατάφεραν να συνδέσουν τόσο αρμονικά τη μουσική, τη σκέψη και τον κινηματογράφο όσο ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Οι prog/power metallers Suburst επιστρέφουν για μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα

Special guests στη συναυλία στο "Κύτταρο" θα είναι οι Oria και Corrupted Symmetry.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Αριστοφάνης

"Ο "Πλούτος" είναι η σάτιρα του νεοπλουτισμού και του λάιφ στάιλ" δήλωνε στη μεγάλη συνέντευξή του "α" ο τραγουδοποιός για την παράσταση που ανέβαζε στην Επίδαυρο το 2013.