Οι Supersuckers έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι Eddie Spaghetti, Marty Chandler και Chris Von Streicher έρχονται για να μας θυμίσουν ότι η ατάκα "το rock n’ roll δεν πεθαίνει ποτέ" κρύβει μια μεγάλη δόση αλήθειας.

Suprsuck_01

Αδιαφορώντας για την γνώμη των "πολλών", στέκουν ατρόμητοι μπροστά στην σοβαροφάνεια της σημερινής εποχής. Οι Supersuckers δεν νοιάστηκαν ποτέ, και δεν θα νοιαστούν τώρα που επιστρέφουν με τον ένατο δίσκο τους και μας επισκέπτονται για πρώτη φορά, πιο δυνατοί από ποτέ. Οι Supersuckers έρχονται σε Θεσσαλονίκη (21/3, Μύλος Club), Αθήνα (22/3, "Kyttaro Live") και Βόλο (23/3, Cafe Santan) για να μας θυμίσουν ότι η ατάκα "το rock n’ roll δεν πεθαίνει ποτέ" κρύβει μια μεγάλη δόση αλήθειας.

Πινελιά αλητείας η μίξη τους που ανήκει στον Blag Dahlia, τραγουδιστή των μεγάλων Dwarves. Το γενικό feeling που επικρατεί είναι ότι ο Eddie Spaghetti και η συμμορία του μπαίνουν μια μέρα στο studio στο Austin του Texas με δυο κάσες μπύρες ανά χείρας και γράφουν με την ίδια ορμή που έχουν πάνω στο σανίδι τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια. Ρωτήστε τους Bad Religion, τους Ramones, τους NOFX, τους Social Distortion, τους White Zombie, τους Nashville Pussy, τους New York Dolls και τόσους άλλους που έχουν μοιραστεί την σκηνή με τους τρελοαμερικάνους.

"Spreading evil since 1988". Έτσι συστήνονται οι Αμερικανοί Supersuckers. Ξεκίνησαν το 1988 στο Τούσον της Αριζόνα ως μία τριμελής μπάντα με το όνομα The Black Supersuckers. Σήμερα, ο Eddie Spaghetti (μπάσο, φωνή) συνεχίζει με τον Marty Chandler (κιθάρα) και τον Chris Von Streicher (ντραμς).

Το 1992 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, "The Smoke Of Hell", μέσω της Sub Pop Records, στο ρόστερ της οποίας περιλαμβάνονται συγκροτήματα όπως οι Nirvana, οι Mudhoney και οι Soundgarden. Από τότε και μέχρι σήμερα η δισκογραφία τους μετρά δεκαεφτά studio άλμπουμ με rock ή altrock/country ύφος. Τελευταία προσθήκη το "Suck It", ένα rock άλμπουμ που δείχνει την εξέλιξη των τελευταίων τριάντα ετών και αποτυπώνει τη νεότερη ιστορία του είδους.

Στις συναυλίες τους οι Supersuckers χαρίζουν μία εκρηκτική, γεμάτη ενέργεια εμφάνιση. Αυτές οι εμφανίσεις τούς χάρισαν το χαρακτηρισμό "η καλύτερη rock n’ roll μπάντα των τελευταίων 25 ετών" από το Classic Rock magazine. Ακόμα και ο Lemmy των Motörhead είχε πει κάποτε: "Αν δεν σου αρέσουν οι Supersuckers, δεν σου αρέσει το rock n’ roll". Φέτος συμπληρώνονται είκοσι πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ τους "The Evil Power Of Rock N’ Roll" και το γιορτάζουν –πού αλλού;– στο δρόμο.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.

Επιπλέον ημερομηνία για τους Still Corners

Η πρώτη συναυλία τους στο "Gagarin" έχει ήδη γίνει sold out.

Βαγγέλης Γερμανός & Διονύσης Τσακνής στο "Άλσος": Μια υπέροχη βραδιά "δικού μας rock"

"Κάθε Πράμα στον Καιρό του" λέγεται η παράσταση που ανεβάζουν παρέα, ανά σποραδικά διαστήματα. Εκείνοι, πάντως, αποδεικνύουν επί σκηνής ότι είναι "παντός καιρού", ενώ θυμίζουν και την ουσία ενός ηλεκτρικού τραγουδιού που μπορεί να γεννήθηκε από τα αγγλοαμερικάνικα διδάγματα, μα έγινε, τελικά, πλήρως ελληνικό.

Jlin: Λίγο έλειψε να αρχίσουμε τον χορό στο "Ωδείο Αθηνών"

Στον δεύτερό της ερχομό στην Αθήνα –και όχι πρώτο, όπως γράφτηκε αλλού– η Αμερικανίδα δημιουργός έδωσε μια εκπληκτική ηλεκτρονική συναυλία, που, παρά την υπέροχη εγκεφαλική της διάσταση, έκανε και τα πόδια μας να "καίγονται", με αποτέλεσμα ο κόσμος να τη ραίνει με ιαχές ενθουσιασμού, που την έκαναν να χαμογελά πάνω από τον εξοπλισμό της.