Ο Χρίστος Θεοδώρου σε μια συναυλία "Εφ όλης της ύλης"

Γιορτάζει το εικοσιπενταετές ταξίδι του στη μουσική με φίλους μουσικούς και πολλούς καλεσμένους.

Χρίστος Θεοδώρου

Ο Χρίστος Θεοδώρου, συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια παρουσίας στα μουσικά πράγματα. Εικοσιπέντε χρόνια συνεχούς εργασίας σε όλες τις εκδοχές της μουσικής τέχνης: στο θέατρο, στην ορχηστρική μουσική, στο τραγούδι, στη διδασκαλία - ως συνθέτης, ενορχηστρωτής, πιανίστας αλλά και ως δάσκαλος μουσικής. Γιορτάζοντας αυτό το εικοσιπενταετές ταξίδι,  παρουσιάζει Πέμπτη 21 Μαρτίου, στη μουσική σκηνή "Major Seven", ένα εφ’ όλης της ύλης ανθολόγιο των σημαντικών συνθετικών του στάσεων, με τη συμμετοχή εξαιρετικών καλλιτεχνών και ερμηνευτών.

Τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο του "Δεν ήμουνα πότε εδώ" σε στίχους του Θοδωρή Γκόνη που κυκλοφόρησε από την Μικρή Άρκτο, αλλά και επιλεγμένα τραγούδια από τους προηγούμενους του δίσκους - "Καρδιά μισή" (Μικρή Άρκτος, 2017), "Τετράδιο", "Φωτοβόλτα" "α", καθώς και τραγούδια του από επιλεγμένες μουσικοθεατρικές παραστάσεις όπως η "Πεντάμορφη και το Τέρας…αλλιώς" σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου. Επίσης, θα ακουστούν τραγούδια του σε στίχους Μιχάλη Γελασάκη, Διαμαντή Γκιζιώτη καθώς και μελοποιήσεις ποιητών (Ναπολέων Λαπαθιώτης και Νίκος Εγγονόπουλος).

Χρίστος Θεοδώρου

Τραγουδούν η Βικτωρία Ταγκούλη και ο Πάρις Κιμιωνής. Συμμετέχουν οι τριτοετείς σπουδάστριες της δραματικής σχολής Θεάτρου Ι0Θ: Ευγενία Κάρνου, Μαρία Ροδοπούλου, Χριστίνα Χαλκιά, Τζο Καρανδινάκη και Δανάη Τσιρώνη. Εκλεκτοί καλεσμένοι οι Δήμητρα Παπίου, Nalyssa Green, Δώρος Δημοσθένους, Θοδωρής Νικολάου, Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου και Hasta Brassta. Παίζουν οι Στράτος Γκρίντζαλης (μπουζούκι), Χρίστος Θεοδώρου (πιάνο), Πέτρος Κρεμυζάκης (ηλεκτρικό μπάσο), Γιώτης Παρασκευαΐδης (ηλεκτρική κιθάρα), Βασίλης Χωριανόπουλος (τύμπανα). Οι ενορχηστρώσεις είναι του Χρίστου Θεοδώρου.

Info: Τιμές εισιτηρίων: € 12 | Πληροφορίες: 6949207008

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Major Seven

Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

26/04/2024

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".