Οι μπαλάντες του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ο "αιώνιος έφηβος" καλεί το κοινό σε ένα ταξίδι με όχημα τις θρυλικές του μπαλάντες και αφετηρία το θέατρο Βέμπο.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, πιο ρομαντικός από ποτέ, μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι με όχημα τις θρυλικές του μπαλάντες, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Βέμπο, από τις 12 Φεβρουαρίου. Με την τρυφερή του φωνή και τις μουσικές του, που έχουν συντροφεύσει όλα αυτά τα χρόνια τις ζωές μας και έχουν αφήσει πάνω τους ανεξίτηλο το σημάδι τους, θα αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας και θα μας ταξιδέψει στους έρωτες, το όνειρο και σε όλες τις συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές της ζωής μας.

Θα παρουσιάσει τα πιο αγαπημένα του τραγούδια μέσα από την τεράστια δισκογραφία του. Τραγούδια που έχουν σημαδέψει, συγκινήσει και ενώσει τρεις γενιές θεατών. Μια μουσική διαδρομή σε δίσκους σταθμούς, διαχρονικά αγαπημένα κομμάτια, γεγονότα και παρέες που έγραψαν ιστορία, με πυξίδα πάντα τη λυρική, δυναμική και βαθιά αισθαντική φωνή του. Με τη χαρακτηριστική χροιά της φωνής του που έχει σφραγίσει τα πιο εμβληματικά ερωτικά τραγούδια της ελληνικής μουσικήςσκηνής - θα μας ψιθυρίσει τον έρωτα με τον δικό του μοναδικό τρόπο. 

Με τη θεατρική εγγύτητα και την τρυφερότητα που τον χαρακτηρίζει, θα έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε αυτή την πιο εσωτερική και ερωτική πλευρά ενός μεγάλου καλλιτέχνη. Μαζί του οι μουσικοί: Ανδρέας Αποστόλου: Πιάνο-ενορχηστρώσεις), Βαγγέλης Πατεράκης (ηλεκτρικό μπάσο), Μαίρη Μπρόζη (βιολί-τραγούδι), Απόστολος Μόσιος (κιθάρες), Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά) και Ειρήνη Αναστασίου (τσέλο).

Προπώληση εισιτηρίων (€ 30-15) μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Βέμπο

Καρόλου 18

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι prog/power metallers Suburst επιστρέφουν για μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα

Special guests στη συναυλία στο "Κύτταρο" θα είναι οι Oria και Corrupted Symmetry.

22/10/2025

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Αριστοφάνης

"Ο "Πλούτος" είναι η σάτιρα του νεοπλουτισμού και του λάιφ στάιλ" δήλωνε στη μεγάλη συνέντευξή του "α" ο τραγουδοποιός για την παράσταση που ανέβαζε στην Επίδαυρο το 2013.

Το περιβόλι του τρελού, ο Διονύσης Σαββόπουλος και του ‘60 οι εκδρομείς

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλά για τα ελληνικά 60s όταν ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ του "Το περιβόλι του τρελού".

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε αλλά οι χοροί ας κρατήσουν για πάντα

Αποχαιρετούμε τον Διονύση Σαββόπουλο, τον κορυφαίο των Ελλήνων τραγουδοποιών, τον αγαπητό Νιόνιο που δεν είναι πια μαζί μας.

"From Cabaret to Rock n' roll... and Αll that Jazz!": Μια λαμπερή μουσική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ

Η εποχή του ρετρό ζωντανεύει μέσα από μια παράσταση γεμάτη από ήχους και ρυθμούς από το 1890 ως το 1960.

Μάριος Στρόφαλης και Roman Gomez: Δυο μαέστροι του nuevo tango συνομιλούν

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι μαέστροι βαδίζουν σε Tango και Jazz μονοπάτια.

Δύο βραδιές με τον Wim Mertens στο Ωδείο Αθηνών

Ο Βέλγος συνθέτης παρουσιάζει το νέο του δίσκο σε πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα στην Αθήνα.