Οι Spiritbox στο Ejekt Festival 2024

To alt metal group έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μαζί με τους Korn.

Spiritbox

Οι Spiritbox είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα του εντυπωσιακόυ νέου ρεύματος των alt metal συγκροτημάτων με γυναικεία φωνητικά που έχει γιγαντωθεί την πρόσφατη δεκαετία. Χάρη σε τραγούδια όπως τα "Circle With Me”, "Jaded”, "Holly Roller”, "The Void”, "Sun Killer”, η πορεία τους έχει υπάρξει πραγματικά φρενήρης, καθώς αν και έχουν κυκλοφορήσει μόλις ένα studio album και ένα EP, έχουν ήδη πάνω από μισό δισεκατομμύριο (!) streams στις διάφορες πλατφόρμες.

Ως επιστέγασμα του απιστευτου ρεύματος που έχουν, μόλις ανακοινώθηκε και η πρώτη υποψηφιότητά τους για τα βραβεία Grammy 2024 στην κατηγορία Best Metal Performance για το "Jaded”, δίπλα σε ονόματα όπως αυτά των Metallica και Slipknot.

Αναπόφευκτα το σημείο αναφοράς για τους Spiritbox είναι η Courtney LaPlante, η οποία αναγνωρίζεται καθολικά ως μια από τις major frontwomen του σκληρού ήχου με τις ζηλευτές φωνητικές ικανότητες της, καθώς μπορεί να κινείται αβίαστα από την μπαλλάντα στο death growl από τα όνειρα των Meshuggah. Η απιθανη γκάμα της φωνής της έχει επιτρέψει στο συγκρότημα να παρουσιάσει ήδη και απροσδόκητες αλλά εξαιρετικά επιτυχημένες συνεργασίες με ονόματα, όπως Megan The Stallion και Illenium.

Οι Spiritbox έρχονται στο OAKA, μαζί με τους Korn, ακριβώς τη στιγμή που βρίσκονται στο απόγειό τους και ένα βήμα πριν την εκτίναξη προς τις αρένες. Σύντομα θα ανακοινωθούν πολλά ακόμα ονόματα και πληροφορίες για το Ejekt Festival 2024.

Προπώληση των εισιτηρίων (€ 150-57) μέσω του more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.