Tα Eden Parties υποδέχονται τον Ross From Friends

Το πάρτυ στο Ωδείο Αθήνων θα ανοίξει ο Jay Jay πριν παραδώσει τη σκυτάλη στον Midland.

Ross From Friends

Ο Βρετανός παραγωγός γνωστός και ως Ross From Friends ή αλλιώς Felix Clary Weatherall, από τους πιο συναρπαστικούς καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής, έρχεται στην Αθήνα στις 28 Ιανουαρίου 2024, στο Ωδείο Αθηνών. Το πάρτυ της Κυριακής θα ανοίξει ο Jay Jay πριν παραδώσει τη σκυτάλη στον ταλαντούχο Βρετανό παραγωγό Midland.

Ο Βρετανός παραγωγός Felix Weatherall, γνωστός και ως Ross από το Friends, δημιουργεί περίπλοκα λεπτομερή κομμάτια που επιδεικνύουν ένα συναισθηματικό αυτί για μελωδία. Αφού έκανε το ντεμπούτο του με αρκετά EPs που έτυχαν θερμής υποδοχής και τον έβαλαν στην πρώτη γραμμή ενός lo-fi house κύματος, το ντεμπούτο του σε πλήρη έκταση, "Family Portrait", εμφανίστηκε το 2018. Σταδιακά διεύρυνε τον ήχο του μέσα από τις επόμενες κυκλοφορίες του, όπως το "Tread" του 2021. 

Ross From Friends

Μέσα από τις παραγωγές του, τα DJ sets και τις δισκογραφικές του εταιρείες, η παραγωγή του Midland είναι εξίσου διακριτική και εκπληκτική, εκλεπτυσμένη και απόλυτα θορυβώδης. Ως παραγωγός, το στυλ του Midland έχει εξελιχθεί με ευελιξία από τον ένα δίσκο στον άλλο. Έχει εξερευνήσει ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών, ενώ έχει κατορθώσει να διατηρήσει έναν βασικό ήχο που είναι πραγματικά δικός του. Τ0 2018, ξεκίνησε τη εταιρεία, InterGraded που επικεντρώνεται στην κυκλοφορία μουσικής από ανερχόμενους καλλιτέχνες. Μεταξύ άλλων, έχει κάνει remix στους Dua Lipa, The Chemical Brothers, St Vincent και Darkstar ενώ έχει συμμετέχει και στην παραγωγή του Jessie Wares "Save A Kiss" μαζί με τον James Ford.  

O Jay Jay, κατά κόσμον Ιάσονας Οικονόμου, χαρίζει τα τελευταία χρόνια ξεχωριστές μουσικές επιλογές σε επιλεγμένους χώρους της Αθήνας και όχι μόνο. Τα DJ σετ του χαρακτηρίζονται από ελευθερία αυτοσχεδιασμού και μοναδικό γούστο, ενώ κινείται με άνεση σε διάφορα μουσικά είδη, από house και tech μέχρι funk και μελωδικά beats. Με freestyle μουσικές και μικρές δόσεις από Detroit, o Jay Jay είναι από τους πιο κατάλληλους για ένα δυνατό DJ set σε uplifting ρυθμούς.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η "Αριάδνη στη Νάξο" κάνει στάση στην Καλλιθέα

Στο πλαίσιο της δράσης "Στην αγκαλιά της Αττικής – Πολιτισμός στις γειτονιές μας" θα παρουσιαστεί η όπερα του Nicola Porpora με ελεύθερη είσοδο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/09/2025

Ο Πάνος Βλάχος στήνει φάση στο θέατρο Βράχων

Ο καλλιτέχνης θα δώσει μια συναυλία με... χωρίς πρόγραμμα στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Στην Σκιά των Βράχων".

Οι Radiohead περιοδεύουν μετά από 7 χρονιά

Το συγκρότημα του Thom Yorke θα εμφανιστεί σε πέντε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις: τη Μαδρίτη, τη Μπολόνια, το Λονδίνο, την Κοπεγχάγη και το Βερολίνο.

Το Φ hill Sessions επιστρέφει δυναμικά στον Λόφο Φιλοπάππου

Αυτός ο Σεπτέμβριος στο Θέατρο "Δόρα Στράτου" έχει συναυλίες για όλα τα γούστα: από τον Dhafer Youssef και τη Μάρθα Φριντζήλα με τα Καλογεράκια μέχρι τους Χειμερινούς Κολυμβητές και τη Λένα Πλάτωνος.

Η musicAeterna Byzantina στο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων

Η musicAeterna Byzantina συμμετέχει σε τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.

Σείστηκε το Καλλιμάρμαρο στη συναυλία για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Το παρών στη μεγαλειώδη συναυλία για τον σπουδαίο ερμηνευτή Στέλιο Καζαντζίδη έδωσαν 30.000 θεατές, ενώ συμμετείχε πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών.

Ο Κ. Βήτα ηλεκτρίζει την Τεχνόπολη

Ο μουσικός που πειραματίστηκε με τον ηλεκτρονικό ήχο και έντυσε τα τραγούδια του με χαρακτηριστική ποιητική πρόζα έρχεται για μια μοναδική συναυλία.