Τι νέο φέρνει ο D3lta;

Μετά την περιοδεία στην Αγγλία και τη Σκωτία με τους Scouting for Girls, ο πολυσχιδής performer έρχεται για live σε τρεις διαφορετικές πόλεις στην Ελλάδα, ξεκινώντας από το Piraeus Club Academy.

D3LTA

Μετά την περιοδεία στην Αγγλία και τη Σκωτία με τους Scouting for Girls, ο D3lta έρχεται για live σε τρεις διαφορετικές πόλεις στην Ελλάδα, ξεκινώντας από την Αθήνα και το "Piraeus Club Academy", στις 8 Δεκεμβρίου. Θα συνεχίσει για Πάτρα ("Frida Bar Live Stage") και Ιωάννινα ("Πολυχώρος Αγορά"), στις 9 και 10 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Mε ένα δυναμικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει και το ολόφρεσκο single "Happy Out of Love", ένα "absolute banger" σύμφωνα με τους Rev Kate Bottley και Jason Mohammad του BBC Radio 2. Το πιο γνωστό ραδιόφωνο της Ευρώπης έπαιξε ήδη το single και παρουσίασε live τον D3lta πριν λίγες μέρες.

Aπό το set list δε θα λείπουν και πολλά άλλα τραγούδια τις δισκογραφίας του, όπως το Strange που έχουμε λατρέψει, το "Hello" και το "Hey You", αλλά και μερικά καινούργια unreleased, τα οποία ο D3lta θεωρεί "την καλύτερη του δουλειά μέχρι σήμερα". Μαζί του στις τρεις αυτές συναυλίας το βρετανικό σχήμα με τον Angelos Serras στην κιθάρα, την Alex Hancox στο μπάσο και τα φωνητικά και τον Josh Caplin στα τύμπανα.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

D3lta

  • Rock-pop-folk

Σε μια ανατρεπτική και άκρως καλοκαιρινή live εμφάνιση με ξεχωριστές διασκευές αγαπημένων ροκ επιτυχιών, αλλά και δικά του τραγούδια. Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, ο D3lta έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα! Στη σκηνή θα αναβιώσει τραγούδια που έχουμε λατρέψει από τη δισκογραφία του όπως τα «Strange», «Happy Out of Love» και «Hey You». Επιπλέον, θα παρουσιάσει και νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στο επερχόμενο άλμπουμ του, τα οποία υπόσχονται να εντυπωσιάσουν.

Piraeus Club Academy

Πειραιώς 105
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Μελίνα Μαβίδου ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή της Αθήνας

Η ανερχόμενη μουσικός ξεσηκώνει "το Πατάρι" μ' ένα εκρηκτικό live στις 12 Δεκεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/12/2025

Greg Foat: "Το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ, είναι ότι έγινα πατέρας"

Πολυγραφότατος και συζητημένος πιανίστας στο βρετανικό τζαζ στερέωμα, έρχεται για συναυλία στην Αθήνα (Παρασκευή 12/12, στο "Gazarte"). Με την ευκαιρία, λοιπόν, μας ξεναγεί στον δημιουργικό του κόσμο, ενώ μας ανακοινώνει κι έναν καινούριο δίσκο, ηχογραφημένο στη Σάμο.

Patti Smith Quartet: Η ιέρεια της ροκ στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Ο ζωντανός θρύλος της Νέας Υόρκης επιστρέφει στην Αθήνα για μια μοναδική βραδιά.

Δισκοκριτική: Ο Διονύσης Σαββόπουλος απέναντι στο "Ροκ Του Μέλλοντός Μας"

Ο Ορέστης Πλακίδης δίνει μικρόφωνο στην Klavdia, στον Φώτη Σιώτα, στον Πάνο Μουζουράκη (και σε αρκετούς ακόμα) και προσπαθεί να φανταστεί τη σπουδαία κληρονομιά του Θεσσαλονικιού τραγουδοποιού με όρους του σήμερα και του αύριο. Όμως η μάχη αποδεικνύεται πολύ δύσκολη.

"Τόσκα": το ατμοσφαιρικό φιλμ νουάρ στη φασιστική Ρώμη αναβιώνει στη Λυρική

Την αναβίωση παλαιότερης επιτυχημένης παραγωγής του Νίκου Πετρόπουλου για την "Τόσκα" του Πουτσίνι επέλεξε η Εθνική Λυρική Σκηνή ως πρώτο μέρος του αφιερώματος στον εκλεκτό σκηνογράφο & σκηνοθέτη. Πού οφείλεται η γοητεία ενός έργου εξίσου αγαπητού σε κοινό, σκηνοθέτες και τραγουδιστές;

"Βορεινές αναμνήσεις": Μια συναυλία γεμάτη λάμψη, φως και αισιοδοξία

Οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν, ήδη η Αθήνα άρχισε να στολίζεται και να ετοιμάζεται για την πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου.