Live ραντεβού με τη Μαρίνα Σπανού

Μαρίνα Σπανού

Η Μαρίνα Σπανού μαζί με την μπάντα της μας καλεί σε μια μουσική περιπλάνηση στην πόλη της, την Αθήνα. Την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, στις 9 μ.μ. η ανερχόμενη τραγουδοποιός, που ξεκίνησε τη μουσική της πορεία στον δρόμο της Αεροπαγίτου ενώ, πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο "25 τετραγωνικά", έρχεται στο "Fuzz” για ένα εορταστικό live. Μαζί της στη σκηνή οι μουσικοί Κωστής Βήχος (μπάσο, ενορχηστρώσεις), Αλέκος Βουλγαράκης (κιθάρα), Αποστόλης Μπουρνιάς (κρουστά, τύμπανα), Γιώργος Κουρέλης (πλήκτρα) και ο Νίκος Αγγλούπας (ηχοληψία).

Μαρίνα Σπανού
© Μυρτώ Γεωργιάδη

Με αφορμή τη συναυλία η Μαρίνα Σπανού αναφέρει: "όσα δεν προλάβαμε να πούμε, όσα απλώσαμε σε 25 τετραγωνικά και τα χορέψαμε με κλειστά παντζούρια, όσα γράψαμε σε καρτ-ποστάλ που δε δόθηκαν ποτέ, όσα θέλαμε να θυμηθούμε κάτω από μια ξύλινη οροφή, όσα στριμώξαμε σε ένα μικρό μπαλκόνι, όσα χαράξαμε σε νεραντζιές και πλατείες, όσα υποσχεθήκαμε να χωρέσουμε σε κάποιον Αύγουστο για αυτά χορεύουμε και τραγουδάμε, ερωτευόμαστε και αγαπάμε".

Προπώληση εισιτηρίων (€ 14-12) μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Fuzz Live Music Club

Π. Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.