Workshop leaders μιλούν για την υπάρχουσα και τη νέα πραγματικότητα στην μουσική βιομηχανία και τις τέχνες

Ένα διήμερο πρόγραμμα με διαδραστικά events, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, μουσική και μια διήμερη αποκλειστική καλλιτεχνική έκθεση στους χώρους του "Selina Hotel".

music

Το HER project και το shesaid.so Athens ενώνουν τις δυνάμεις τους και καταλαμβάνουν τους φιλόξενους χώρους του "Selina Hotel" το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου για δύο μέρες γεμάτες masterclasses, workshops, μουσική και fem τέχνη. Στο χώρο θα πραγματοποιείται παράλληλα έκθεση fem τέχνης ανοιχτής στο κοινό χωρίς εισιτήριο, ενώ την Κυριακή θα ακολουθήσει party στην ταράτσα με dj sets από τους Maria Politi, K.atou και Lessie Zmorr.

Τι σχέση έχει η μουσική με το ΑΙ; Ποια είναι τα μυστικά της μουσικής παραγωγής; Ποια είναι η πραγματικότητα με τα labels; Θα χρειαστώ PR για να κυκλοφορήσω τη μουσική μου; Τι είναι, τελικά, αυτό το PR; Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, επιλεγμένοι workshop leaders από την Ελλάδα και το εξωτερικό απαντούν σε αυτές και σε πολύ περισσότερες ερωτήσεις μέσα από μια σειρά workshops και masterclasses ειδικά σχεδιασμένων για να παρέχουν σφαιρική εικόνα για την υπάρχουσα και τη νέα πραγματικότητα στην μουσική βιομηχανία και τις τέχνες, συνολικά.

Οι ομιλητές και οι workshop leaders: Alinka, ιδιοκτήτρια δισκογραφικής, DJ και remixer, Lydia Laws, ιδρύτρια και διευθύντρια του διεθνώς αναγνωρισμένου boutique γραφείου επικοινωνίας και PR, Lydia Laws PR (LLPR) από το 2016, Gemma Ross, είναι συγγραφέας και συντάκτρια με εξειδίκευση στην μουσική δημοσιογραφία, Γιάννης Φουντής, growth hacker, Μιχάλης Δέλτα, από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες και πρωτοπόρος της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής και Όλγα Κουκλάκη, Ελληνίδα μουσικός, τραγουδοποιός, παραγωγός, vocalist και DJ.

Οι ομάδες του HER project, της local πλατφόρμας υποστήριξης και ενδυνάμωσης θηλυκοτήτων και υποεκπροσωπούμενων ομάδων στη μουσική βιομηχανία, και του shesaid.so Athens, αποτελούνται από γυναίκες όμοιες και διαφορετικές μεταξύ τους, επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας στον χώρο του πολιτισμού, ως καλλιτέχνες αλλά και ως επικοινωνιολόγοι, digital specialists, παραγωγοί και δημοσιογράφοι. Ενώνοντας τις κοινές τους εμπειρίες, την κατανόηση του "τοπίου" σε ό,τι αφορά τις τέχνες και την επιθυμία τους για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου, εκπαίδευσης, συμπερίληψης και εξέλιξης, δημιούργησαν ένα διήμερο πρόγραμμα με διαδραστικά events, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, μουσική και μια διήμερη αποκλειστική καλλιτεχνική έκθεση στους χώρους του "Selina Hotel".

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Viva la musica! Στο καλειδοσκόπιο του συναυλιακού καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει "κάτι για όλους". Mας αποζημιώνει όμως με πληθώρα διεθνών καλλιτεχνών που έρχονται στην Αθήνα φορτσάτοι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
27/04/2024

Ξεκινά η προπώληση για την "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Η "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε Άνα, είναι η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για το 2024.

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.