Μια μουσική αναδρομή στα 100 χρόνια της Disney

Η συναυλία που δημιουργήθηκε ειδικά για τον εορτασμό της Disney και περιοδεύει σε όλο τον κόσμο έρχεται στο Christmas Theater

DISNEY 100

Το "DISNEY 100: The Concert!", μια ολοκαίνουργια συναυλία που δημιουργήθηκε ειδικά για τον εορτασμό των 100 χρόνων της Disney και περιοδεύει σε όλο τον κόσμο, έρχεται στο Christmas Theater, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου. Πρωταγωνιστούν τα μεγαλύτερα αστέρια του West End: Ben Forster (The Phantom of the Opera), Rachel John (Hamilton), Lauren Samuels (Cinderella), Adrian Hansel (Guys and Dolls), Rob Houchen (Les Miserables) και η Νάντια Μπουλέ σε διπλό ρόλο, στην παρουσίαση και στο τραγούδι.

Θα προβληθούν αποσπάσματα από τις πιο αγαπημένες ταινίες της Disney σε γιγαντοοθόνη, ενώ ταυτόχρονα τα κλασικά μουσικά θέματα θα ζωντανεύουν στη σκηνή από μια ορχήστρα 56 μουσικών και τις φωνές των τραγουδιστών του West End, συνθέτοντας μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Μαλισσόβας. Το σύνολο των μουσικών (Πάνος Παταγιάννης - Μαρία Παπαδοπούλου - Δανάη Τσιρώνη - Ραφαήλ Κριτούλης) και την ορχήστρα διευθύνει ο Δημοσθένης Φωτιάδης.

Θα ακούστουν τραγούδια από ταινίες με τις οποίες μεγάλωσαν πολλές γενιές, όπως τα "Alladin", "Lion King", "Little Mermaid", "Frozen", "Beauty and the Beast", "Mary Poppins", "Encanto", και πολλές ακόμη, καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια από τον κόσμο της Pixar, του Star Wars και της Marvel.

‘’Τα όνειρα είναι μια ευχή που κάνει η καρδιά’’: Αυτό μας έμαθε στα χρόνια που πέρασαν η Disney. Από την ίδρυση της το 1923, η Walt Disney Company έχει ενσωματώσει τη φαντασία, τη μαγεία και τα μεγάλα συναισθήματα σε μια σχεδόν βιωματική εμπειρία. Μεγαλώσαμε με τις ταινίες της που δίδαξαν πολλά πράγματα για τη ζωή και κυρίως να ακολουθούμε τα όνειρά μας, είτε κάτω από την θάλασσα, είτε στα βάθη της ζούγκλας, ή απλά σε ένα παιδικό δωμάτιο. Τα τραγούδια αυτών των ιστοριών που έχουν συγκινήσει ανθρώπους όλων των ηλικιών σε μια βραδιά.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 60-15) μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.