"A song for Maya": All-Star φιλανθρωπικό event στο Gagarin 205

Ο Kώστας Λειβαδάς, η Νεφέλη Φασούλη, ο Σπύρος Γραμμένος, οι Nightfall και ένα πραγματικό all-star line up της εγχώριας σκηνής συναντιούνται για καλό σκοπό.

A song for Maya

Η Δευτέρα 9 Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στη Μάγια, που έφυγε τόσο τραγικά και αναπάντεχα τον περασμένο Δεκέμβριο. Την ημέρα που θα γινόταν 23 ετών, στο Gagarin 205, εκεί που πρόλαβε να ζήσει όμορφες στιγμές, διοργανώνεται το "Α Song for Maya"

Μια γιορτή με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ένα all-star event της εγχώριας σκηνής με πολλή και πολύ διαφορετική μουσική. Με καλλιτέχνες και σχήματα από πολλά διαφορετικά είδη, όπως ακριβώς άρεσε και σε εκείνη. Για αυτό το σκοπό θα βρίσκονται εκεί ο Kώστας Λειβαδάς, η Νεφέλη Φασούλη, ο Σπύρος Γραμμένος, οι Nightfall και ένα all-star line up της εγχώριας σκηνής.

Συμμετέχουν: Kώστας Λειβαδάς, Νεφέλη Φασούλη, Σπύρος Γραμμένος, Nightfall, Mηνάς Τσίγκος / Ρουσσέτος Δημητρόγλου (1550), Alex Dante Duet, Bigus Dickus, Mανώλης Τσίγκος (Innerwish) / Γιώργος Μαργαριτόπουλος (Wardrum) / Μάνος Γαβαλάς (SL Theory) / Θύμιος Μπούτσης (Ransackrat) / Νίκος Παπαδόπουλος (Jetlag), Ειρήνη Κετικίδη, John Voyager (Need), Mindust, Tony Venieris (Special DJ Set + more T.B.A.

Τιμή εισιτηρίου: 10€ | Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση φορέων που στηρίζουν όσους βιώνουν το πένθος και την απώλεια

Περισσότερες πληροφορίες

Gagarin 205 Live Music Space

Λιοσίων 205 (στάση μετρό Αττική)
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τα International Opera Awards για πρώτη φορά στη Λυρική

Η Εθνική Λυρική Σκηνή θα φιλοξενήσει την τελετή για τη μεγάλη διεθνή γιορτή της όπερας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/10/2025

Moby: Ο Αμερικανός superstar της ηλεκτρονικής μουσικής στο Release Athens 2026

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει τo Σάββατο 25 Οκτωβρίου.

Μουσική των καφενείων της Πόλης στο Ov Off Studio

Çağlar Fidan, Νίκος Παπαγεωργίου και Erhan Bayram μάς μεταφέρουν στην Οθωμανική Κωνσταντινούπολη με τη μουσική των σεμαΐ καφενείων και των kıraathane.

Ο Δημήτρης Μπάκουλης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου

Δύο φθινοπωρινές βραδιές γεμάτες συναίσθημα, ρυθμό και τις αγαπημένες του μελωδίες.

Τα τραγούδια και οι ταινίες χωρίς τα οποία ο Σαββόπουλος δεν θα ήταν ο ίδιος

Λίγοι Έλληνες δημιουργοί κατάφεραν να συνδέσουν τόσο αρμονικά τη μουσική, τη σκέψη και τον κινηματογράφο όσο ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Οι prog/power metallers Suburst επιστρέφουν για μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα

Special guests στη συναυλία στο "Κύτταρο" θα είναι οι Oria και Corrupted Symmetry.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Αριστοφάνης

"Ο "Πλούτος" είναι η σάτιρα του νεοπλουτισμού και του λάιφ στάιλ" δήλωνε στη μεγάλη συνέντευξή του "α" ο τραγουδοποιός για την παράσταση που ανέβαζε στην Επίδαυρο το 2013.