Συγκέντρωση ειδών για τον "Άλλο άνθρωπο" στη συναυλία του Σπύρου Γραμμένου

Ο "Άλλος άνθρωπος" (Κοινωνική κουζίνα – Δωρεάν φαγητό για όλους) θα είναι στην αποψινή συναυλία για να συλλέξει τις προσφορές των παρευρισκόμενων.

Σπύρος Γραμμένος © Θωμάς Αρσένης

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Σπύρου Γραμμένου. Οσοι παρευρεθούν στη συναυλία μπορούν να φέρουν όσα είδη αναφέρονται παρακάτω. Ο "Άλλος άνθρωπος" (Κοινωνική κουζίνα – Δωρεάν φαγητό για όλους) θα βρίσκεται στο χώρο για να συλλέξει τις προσφορές του κοινού. 

Τα αναγκαία είδη είναι: Καθαριστικά, φτυάρια, σκούπες συρμάτινες, σακούλες για μπάζα, πιεστικά νερού, φαράσια, κριθαράκι, πελτέδες, ελαιόλαδο, πένες, ρύζι, φακές, φασόλια, ρεβίθια, ψωμί του τοστ, τυρί, γαλοπούλα, ζαμπόν,  καφέδες τύπου νες, ζάχαρη και γάλατα.

Τα είδη θα διατεθούν στους πληγέντες της Θεσσαλίας.

Σπύρος Γραμμένος

Λίγα λόγια για τη συναυλία

Μετά απο πλήθος πετυχημένων εμφανίσεων σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό, ο Σπύρος Γραμμένος επιστρέφει στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, για μια δυναμική - τελευταία καλοκαιρινή συναυλία, θεσμός που έχει πλέον καθιερωθεί και αναμένουμε να απολαύσουμε και φέτος. Την βραδιά θα ανοίξει ο Γραμμένος, με τα "90άρες TDK""Τύπους Αθλητικούς" και "Ω να σου", ενώ θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια όπως "Τι με κοιτάς", "Το όνομά μου είν' το δικό σου", "Καμία Μόνη" και άλλα.

Για την τελευταία του συναυλία, στην σκηνή θα είναι δίπλα του οι Γιώργος Καρδιανός και Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), ο Χρήστος Καλκάνης (πλήκτρα, κλαρινέτο), ο Χάρης Παρασκευάς (μπάσο), ο Μιχάλης Γαλάνης (τύμπανα) και η Ναταλία Κοκώση (κρουστά) ενώ στο τραγούδι και τα φωνητικά θα είναι η Ελένη Ποζατζίδου

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H Φένια Παπαδόδημα επιστρέφει στο "Half Note"

Παρουσιάζει τη συναυλία "Women’s Prayers – Redemption" έχοντας πάντα σαν οδηγό γυναικείες φωνές που άφησαν εποχή.

08/11/2025

Για την DJ Pitsouni δεν υπάρχει ωραιότερο κοπλιμέντο από το "έχεις ωραία αισθητική"

Λίγες μέρες πριν το live των Las Ninyas Del Corro στο "Arch" (22/11), η δραστήρια DJ μιλά για τον ρόλο της πίσω από τα decks και την εξέλιξη της ελληνικής ραπ σκηνής, ενώ παράλληλα μοιράζεται με τους αναγνώστες του "α" μια προσωπική playlist.

Grammys 2026: Όλες οι υποψηφιότητες

Φέτος, το hip hop και η pop βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο, η latin μουσική αποκτά επιτέλους τη θέση που της αξίζει, και η νέα γενιά δοκιμάζει τις δυνάμεις της απέναντι σε καλλιτέχνες που έχουν ήδη γράψει ιστορία.

"Τόσκα"

Η περίφημη όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία Νίκου Σ. Πετρόπουλου, επιστρέφει μετά τα συνεχόμενα sold out.

Επιτυχημένος Κόρνγκολντ, ατελέστατος Μάλερ σε πρόσφατη συναυλία της ΚΟΑ υπό τον Γουώρνερ – Θαυμάσιος Χάυντν από Giardino Armonico / Αντονίνι στη Ροτόντα Θεσσαλονίκης

Η ατελής εκτέλεση της 5ης Συμφωνίας του Μάλερ σκίασε την πρόσφατη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ το ιστορικό σύνολο οργάνων εποχής "Il Giardino armonico" έκανε το καθυστερημένο πλην ερεθιστικό ελληνικό ντεμπούτο του με συμφωνίες του Χάυντν στη Ροτόντα της Θεσσαλονίκης

Η Αναστασία Κότσαλη και ο Μιχάλης Καλκάνης συνομιλούν με την ανεικονική γεωμετρία της Όπυς Ζούνη

Παρουσιάζουν το νέο του μουσικό εγχείρημα "Περγαμόντο" στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη.

"Μομφή": Μια μουσική performance της Μαρίκας Κλαμπατσέα και του Λεονάρδου Βαλεστσαίν

Το έργο εμπνέεται από τη ρήση του Bertolt Brecht: "Στους σκοτεινούς καιρούς θα υπάρχει και τραγούδι; Ναι, θα υπάρχει και τραγούδι. Για τους σκοτεινούς καιρούς".