Συγκέντρωση ειδών για τον "Άλλο άνθρωπο" στη συναυλία του Σπύρου Γραμμένου

Ο "Άλλος άνθρωπος" (Κοινωνική κουζίνα – Δωρεάν φαγητό για όλους) θα είναι στην αποψινή συναυλία για να συλλέξει τις προσφορές των παρευρισκόμενων.

Σπύρος Γραμμένος © Θωμάς Αρσένης

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Σπύρου Γραμμένου. Οσοι παρευρεθούν στη συναυλία μπορούν να φέρουν όσα είδη αναφέρονται παρακάτω. Ο "Άλλος άνθρωπος" (Κοινωνική κουζίνα – Δωρεάν φαγητό για όλους) θα βρίσκεται στο χώρο για να συλλέξει τις προσφορές του κοινού. 

Τα αναγκαία είδη είναι: Καθαριστικά, φτυάρια, σκούπες συρμάτινες, σακούλες για μπάζα, πιεστικά νερού, φαράσια, κριθαράκι, πελτέδες, ελαιόλαδο, πένες, ρύζι, φακές, φασόλια, ρεβίθια, ψωμί του τοστ, τυρί, γαλοπούλα, ζαμπόν,  καφέδες τύπου νες, ζάχαρη και γάλατα.

Τα είδη θα διατεθούν στους πληγέντες της Θεσσαλίας.

Σπύρος Γραμμένος

Λίγα λόγια για τη συναυλία

Μετά απο πλήθος πετυχημένων εμφανίσεων σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό, ο Σπύρος Γραμμένος επιστρέφει στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, για μια δυναμική - τελευταία καλοκαιρινή συναυλία, θεσμός που έχει πλέον καθιερωθεί και αναμένουμε να απολαύσουμε και φέτος. Την βραδιά θα ανοίξει ο Γραμμένος, με τα "90άρες TDK""Τύπους Αθλητικούς" και "Ω να σου", ενώ θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια όπως "Τι με κοιτάς", "Το όνομά μου είν' το δικό σου", "Καμία Μόνη" και άλλα.

Για την τελευταία του συναυλία, στην σκηνή θα είναι δίπλα του οι Γιώργος Καρδιανός και Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), ο Χρήστος Καλκάνης (πλήκτρα, κλαρινέτο), ο Χάρης Παρασκευάς (μπάσο), ο Μιχάλης Γαλάνης (τύμπανα) και η Ναταλία Κοκώση (κρουστά) ενώ στο τραγούδι και τα φωνητικά θα είναι η Ελένη Ποζατζίδου

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ουσιαστικές τιμές στον Σοστακόβιτς και την εποχή του: Θαυμάσιες συναυλίες Συμφωνικής ΕΡΤ- Οικονόμου – Φιλαρμόνιας- Φιδετζή & ρεσιτάλ Σδούκου/ Κιτσικόπουλου

Θαυμάσιες ερμηνείες έργων του Σοστακόβιτς χάρισαν το Νοέμβρη η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, η "Φιλαρμόνια" Ορχήστρα Αθηνών και οι Η. Σδούκος - Μ. Κιτσικόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
12/12/2025

Avant premiere στο Θέατρο Παλλάς για το 'Κωνσταντίνος Αργυρός live στο Royal Albert Hall'

Σε πρώτη προβολή στο Θέατρο Παλλάς η sold out συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού που πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Οι Street Outdoors Soundsystem στα decks του Onassis Ready

Το δεύτερο DJ session από τους Street Outdoors Soundsystem στο πλαίσιο της έκθεσης "you are invited" του Juergen Teller, στου Ρέντη.

Τα lives του Σαββατοκύριακου

Ο Sir Rod Stewart, ο Kadebostany και όλα όσα θα παίξουν αυτό το ΣΚ.

Νεφέλη Φασούλη και Καλογεράκια συναντώνται στον Σταυρό του Νότου

Μια συνεργασία που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, αλλά πάντα εκπλήσσει ευχάριστα - από 2 Ιανουαρίου 2026.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δημοφιλή έργα, ύμνοι και κάλαντα την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2025 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ.

Η Billie Eilish συναντά τον James Cameron στη μεγάλη οθόνη

Αυτή άλλαξε τη μουσική. Αυτός άλλαξε τον κινηματογράφο. Μαζί θα επαναπροσδιορίσουν την εμπειρία της συναυλίας με το 'Billie Eilish - Hit me hard and soft: The tour (Live in 3D)'