Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στη συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά

Συναυλία αλληλεγγύης θα πραγματοποιήσει ο Φοίβος Δεληβοριάς στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων 2023» για τους πληγέντες στη Θεσσαλία, καλώντας το κοινό να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης.

Ξεκινάει το Φεστιβάλ «Στη Σκιά Των Βράχων 2021»

Με αφορμή την προγραμματισμένη συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά στα πλαίσια του Φεστιβάλ "Στη Σκιά των Βράχων 2023" στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, με πρωτοβουλία του ίδιου καλλιτέχνη και της ομάδας πίσω από τη μεγάλη αυτή παραγωγή, καλούν τον κόσμο να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στον Βόλο, τη Λάρισα και την Καρδίτσα.

Φοίβος Δεληβοριάς

Σημειώνεται ότι οι πόρτες του θεάτρου ανοίγουν στις 7.30 μμ. για τη συναυλία, αλλά ήδη από τις 7 μμ. θα συγκεντρώνονται προϊόντα στο πάρκινγκ. Η παραγωγή, η ομάδα επικοινωνίας και οι εθελοντές θα βρίσκονται στο Θέατρο Βράχων από τις 7 μμ. προκειμένου να βοηθούν στη συγκέντρωση, φύλαξη και αποθήκευση των ειδών, τα οποία θα παραδοθούν, με ανθρώπους και οχήματα που έχει ήδη δεσμεύσει η παραγωγή, στις πληγείσες περιοχές, στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων και όπου υποδείξουν οι Δομές Αλληλεγγύης και οι κατά τόπους εθελοντές.

Ύστερα από συνεννόηση της εταιρείας παραγωγής Prospero με τους εν λόγω Δήμους, τις Δομές Αλληλεγγύης και εθελοντές που δρουν αυτήν την ώρα στις πληγείσες περιοχές, το κοινό μπορεί να συνεισφέρει με τα παρακάτω είδη, κατά προτεραιότητα με τη σειρά αναφοράς τους:

  1. συσκευασμένα νερά - μικρή ή μεγάλη εξάδα (προτεραιότητα για την περιοχή του Βόλου)
  2. συσκευασμένα χαρτικά: χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, χαρτομάντιλα (άμεση ανάγκη για Λάρισα και χωριά Καρδίτσας)
  3. καθαριστικά: υγρά γενικού καθαρισμού, σκούπες, σφουγγαρίστρες, συρμάτινες βούρτσες

Επίσης:

  1. υγρά αντισηπτικά
  2. υγρά μαντιλάκια, μωρομάντιλα
  3. πάνες ενηλίκων-ανηλίκων, σερβιέτες
  4. τρόφιμα μακράς διάρκειας
  5. παπούτσια-παντόφλες (καινούργια ή σε άριστη κατάσταση)
  6. κάλτσες (μόνο καινούργιες)
  7. βρεφικά & παιδικά ρούχα (μέχρι 5 ετών)
  8. power banks
  9. φακοί

Η συλλογή των ειδών θα γίνει με την υπόδειξη και τη βοήθεια εθελοντών σε δύο σημεία στο Θέατρο Βράχων:

  • Α’ Είσοδος - σε καθορισμένο σημείο εντός του Θεάτρου Βράχων απέναντι από το κυλικείο του Θεάτρου "Άννα Συνοδινού".
  • Πάρκινγκ του Θεάτρου Βράχων (για όσους παρκάρουν στο μεγάλο πάρκινγκ κάτω από το θέατρο θα υπάρχει η δυνατότητα να αποθέσουν τα πράγματα σε συγκεκριμένο σημείο εκεί με την υπόδειξη και τη βοήθεια εθελοντών).

Η παραγωγή, η ομάδα επικοινωνίας και οι εθελοντές θα βρίσκονται στο Θέατρο Βράχων από τις 7 μμ. προκειμένου να βοηθούν στη συγκέντρωση, φύλαξη και αποθήκευση των ειδών, τα οποία θα παραδοθούν, με ανθρώπους και οχήματα που έχει ήδη δεσμεύσει η παραγωγή, στις πληγείσες περιοχές, στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων και όπου υποδείξουν οι Δομές Αλληλεγγύης και οι κατά τόπους εθελοντές.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.

Επιπλέον ημερομηνία για τους Still Corners

Η πρώτη συναυλία τους στο "Gagarin" έχει ήδη γίνει sold out.

Βαγγέλης Γερμανός & Διονύσης Τσακνής στο "Άλσος": Μια υπέροχη βραδιά "δικού μας rock"

"Κάθε Πράμα στον Καιρό του" λέγεται η παράσταση που ανεβάζουν παρέα, ανά σποραδικά διαστήματα. Εκείνοι, πάντως, αποδεικνύουν επί σκηνής ότι είναι "παντός καιρού", ενώ θυμίζουν και την ουσία ενός ηλεκτρικού τραγουδιού που μπορεί να γεννήθηκε από τα αγγλοαμερικάνικα διδάγματα, μα έγινε, τελικά, πλήρως ελληνικό.

Jlin: Λίγο έλειψε να αρχίσουμε τον χορό στο "Ωδείο Αθηνών"

Στον δεύτερό της ερχομό στην Αθήνα –και όχι πρώτο, όπως γράφτηκε αλλού– η Αμερικανίδα δημιουργός έδωσε μια εκπληκτική ηλεκτρονική συναυλία, που, παρά την υπέροχη εγκεφαλική της διάσταση, έκανε και τα πόδια μας να "καίγονται", με αποτέλεσμα ο κόσμος να τη ραίνει με ιαχές ενθουσιασμού, που την έκαναν να χαμογελά πάνω από τον εξοπλισμό της.

Πού ταξιδεύουν οι Πυξ Λαξ αυτό το καλοκαίρι;

Δείτε τις στάσεις της περιοδείας τους, που ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.