Ο Μάριος Φραγκούλης γιορτάζει 35 χρόνια καριέρας στο Ηρώδειο

Μαζί του στη σκηνή πολλά και σημαντικά ονόματα από τον χώρο της μουσικής.

Με ύφος αυθεντικού crooner ο Μάριος Φραγκούλης μάγεψε στο Ηρώδειο!

Ο Μάριος Φραγκούλης κλείνει φέτος 35 χρόνια καριέρας στην εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή και θα εμφανιστεί σε μία και μοναδική συναυλία - γιορτή στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου. Μαζί του θα βρεθούν κορυφαία ονόματα με σκοπό να τον τιμήσουν με την παρουσία τους: Μαρινέλλα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώργος Περρής, 
Dolce Pontes, Τάκης Ζαχαράτος, Marvin Rose

Με το ταλέντο, το μουσικό του εύρος και το υψηλό καλλιτεχνικό του ανάστημα ο καταξιωμένος ερμηνευτής έχει συμπράξει στην πολύχρονη πορεία του, με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη, ενθουσιάζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall, στο Jazz at Lincoln Center, στο Boston Pops, στο Θέατρο Τέχνης, στην Επίδαυρο και σε δεκάδες άλλες αίθουσες από την Αμερική ως την Ασία. 

Μάριος Φραγκούλης

Δίνοντας πάντα "ψυχή" στα κομμάτια που ερμηνεύει, ο Μάριος Φραγκούλης δεν σταματά να εκπλήσσει με τις ικανότητες, τον επαγγελματισμό και το πάθος του. Μετρά πλήθος θρυλικών συνεργασιών, ενώ έχει βρεθεί επί σκηνής με τους Sarah Brightman, Montserrat Caballe, Placido Domingo, Jose Carreras, Angela Gheorghiu, Barbara Cook, MarilynHorne, Justin Hayward, Lucio Dalla, Lara Fabian, Alessandro Safina, Vittorio Grigolo, Vanessa Williams και Klaus Meine, Γιώργο Νταλάρα, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Μαρίνο, Έλλη Πασπαλά Γιώργο Περρή και Μαρινέλλα, ενώ έλαμψε ως πρωταγωνιστής στα West Side Story, Les Miserables, Phantom of the Opera, The King and I, Happy End, Όρνιθες, Grease, Βάκχες, Αχιληίς , Προμηθέας Δεσμώτης και Norma.

Την 30μελή Ορχήστρα που θα τον πλαισιώνει στο Ηρώδειο την Τρίτη 10 Οκτωβρίου διευθύνει ο Στάθης Σούλης.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.