Ο Μάριος Φραγκούλης γιορτάζει 35 χρόνια καριέρας στο Ηρώδειο

Μαζί του στη σκηνή πολλά και σημαντικά ονόματα από τον χώρο της μουσικής.

Με ύφος αυθεντικού crooner ο Μάριος Φραγκούλης μάγεψε στο Ηρώδειο!

Ο Μάριος Φραγκούλης κλείνει φέτος 35 χρόνια καριέρας στην εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή και θα εμφανιστεί σε μία και μοναδική συναυλία - γιορτή στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου. Μαζί του θα βρεθούν κορυφαία ονόματα με σκοπό να τον τιμήσουν με την παρουσία τους: Μαρινέλλα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώργος Περρής, 
Dolce Pontes, Τάκης Ζαχαράτος, Marvin Rose

Με το ταλέντο, το μουσικό του εύρος και το υψηλό καλλιτεχνικό του ανάστημα ο καταξιωμένος ερμηνευτής έχει συμπράξει στην πολύχρονη πορεία του, με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη, ενθουσιάζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall, στο Jazz at Lincoln Center, στο Boston Pops, στο Θέατρο Τέχνης, στην Επίδαυρο και σε δεκάδες άλλες αίθουσες από την Αμερική ως την Ασία. 

Μάριος Φραγκούλης

Δίνοντας πάντα "ψυχή" στα κομμάτια που ερμηνεύει, ο Μάριος Φραγκούλης δεν σταματά να εκπλήσσει με τις ικανότητες, τον επαγγελματισμό και το πάθος του. Μετρά πλήθος θρυλικών συνεργασιών, ενώ έχει βρεθεί επί σκηνής με τους Sarah Brightman, Montserrat Caballe, Placido Domingo, Jose Carreras, Angela Gheorghiu, Barbara Cook, MarilynHorne, Justin Hayward, Lucio Dalla, Lara Fabian, Alessandro Safina, Vittorio Grigolo, Vanessa Williams και Klaus Meine, Γιώργο Νταλάρα, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Μαρίνο, Έλλη Πασπαλά Γιώργο Περρή και Μαρινέλλα, ενώ έλαμψε ως πρωταγωνιστής στα West Side Story, Les Miserables, Phantom of the Opera, The King and I, Happy End, Όρνιθες, Grease, Βάκχες, Αχιληίς , Προμηθέας Δεσμώτης και Norma.

Την 30μελή Ορχήστρα που θα τον πλαισιώνει στο Ηρώδειο την Τρίτη 10 Οκτωβρίου διευθύνει ο Στάθης Σούλης.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Τόσκα": το ατμοσφαιρικό φιλμ νουάρ στη φασιστική Ρώμη αναβιώνει στη Λυρική

Την αναβίωση παλαιότερης επιτυχημένης παραγωγής του Νίκου Πετρόπουλου για την "Τόσκα" του Πουτσίνι επέλεξε η Εθνική Λυρική Σκηνή ως πρώτο μέρος του αφιερώματος στον εκλεκτό σκηνογράφο & σκηνοθέτη. Πού οφείλεται η γοητεία ενός έργου εξίσου αγαπητού σε κοινό, σκηνοθέτες και τραγουδιστές;

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
06/12/2025

"Βορεινές αναμνήσεις": Μια συναυλία γεμάτη λάμψη, φως και αισιοδοξία

Οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν, ήδη η Αθήνα άρχισε να στολίζεται και να ετοιμάζεται για την πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου.

Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα: εξερευνώντας τη μουσική του 18ου αιώνα "των μεταβάσεων"

Το πολύτιμο Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής που παρουσιάζεται κάθε Νοέμβρη σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αποτελεί πλέον τη σημαντικότερη διοργάνωση παλαιάς μουσικής στη χώρα μας, κάτι που επιβεβαίωσε, πέραν της αδιαμφισβήτητης ποιότητάς του, και η τεράστια προσέλευση του κοινού.

Η Νένα Βενετσάνου δεν ήταν έτοιμη για τις "Ρεμπέτισσες Ψυχές"

Η σπουδαία ερμηνεύτρια σε μια εξομολογητική συνέντευξη για τις γυναίκες του ρεμπέτικου, τη δημιουργία της παράστασης και όσα ανακάλυψε μέσα από αυτές.

4 συναυλίες και παραστάσεις τον Δεκέμβριο για μικρούς και μεγάλους λάτρεις της μουσικής

Από το γκαλά όπερας με έργα του Τζουζέπε Βέρντι ως το κλασικό παραμύθι των Χριστουγέννων "Ο Καρυοθραύστης" το πρόγραμμα του θεάτρου Ολύμπια είναι σίγουρα ενδιαφέρον.

Οι Onirama στο απόλυτο Χριστουγεννιάτικο τριήμερο πάρτι

Έρχονται στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ, στις 23, 24 & 25 Δεκεμβρίου 2025.