Η Δήμητρα Γαλάνη και η Μάρθα Φριντζήλα απλώνουν τα τραγούδια τους "Σ’ ένα κύμα του Νότου"

Οι δύο ερμηνεύτριες, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, έρχονται στο ιστορικό θέατρο του Λυκαβηττού και μας υπόσχονται λίγο ακόμα καλοκαίρι.

Δήμητρα Γαλάνη Μάρθα Φριντζήλα

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Μάρθα Φριντζήλα σε συνέχεια των δύο sold out εμφανίσεών τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έρχονται πάνω "Σ’ ένα κύμα του Νότου" στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού για ένα ακόμα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, αυτή τη φορά με θέα την πόλη από ψηλά, τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου. Στο ανανεωμένο, ιστορικό ανοιχτό θέατρο, οι δύο ερμηνεύτριες υπόσχονται λίγο καλοκαίρι ακόμα και μας προσκαλούν να τραγουδήσουμε μαζί τους διαχρονικά τραγούδια και διασκευές με νέα προσέγγιση, μέσα από την πρωτότυπη ματιά των ταλαντούχων μουσικών που τις πλαισιώνουν.

Θέατρο Λυκαβηττού

 

Οι δυο γυναίκες συναντιούνται επί σκηνής για να πουν την ιστορία τους μέσα από τα τραγούδια. Και το κοινό θα τις ακολουθήσει σε μια μουσική περιπλάνηση στον Νότο, από τη Μεσόγειο ως την Καραϊβική, με εξαίρετους μουσικούς, αιθέριες μελωδίες και πολυαγαπημένα τραγούδια από άλλες εποχές, που επιστρέφουν στο σήμερα. Μια περιπλάνηση σε παραδοσιακά, έντεχνα, ρεμπέτικα αλλά και σύγχρονα τραγούδια από την Ελλάδα και τον Νότο, με τη σφραγίδα δύο εμβληματικών φωνών. Στο β’ μέρος, θα υπάρξει επίσης μια στάση-αφιέρωμα στο λαϊκό μας τραγούδι για ένα απολαυστικό ημίωρο πρόγραμμα με τη συμμετοχή-έκπληξη της εξαιρετικής Ελένης Τσαλιγοπούλου, μιας ερμηνεύτριας που έχει αναζωογονήσει τη λαϊκή μας παράδοση με την εξωστρέφεια, την αισθητική και το ταμπεραμέντο της. Στη συγκεκριμένη ενότητα ο δεξιοτέχνης μουσικός και συνθέτης Φώτης Σιώτας συμβάλλει καταλυτικά με το βιολί του, φέρνοντας σύγχρονο αέρα σε τραγούδια που άντεξαν και αντέχουν στον χρόνο. 

Μια ανεπανάληπτη φθινοπωρινή βραδιά με κορυφαίους ερμηνευτές και όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε και τραγουδάμε ακόμα σε ένα θέατρο που έχει αφήσει το μοναδικό του αποτύπωμα στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. 

Διαβάστε Επίσης



 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο βίος και η πολιτεία του Alice Cooper

O Χάκος Περβανίδης θυμάται στιγμές της μυθιστορηματικής ζωής της μεγάλης μορφής του Rock n Roll.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/07/2025

Όλα όσα θα δεις αυτό το συναυλιακό Σαββατοκύριακο

Μπορεί η Αθήνα να αδειάζει σιγά σιγά αλλά το ΠΣΚ έρχεται γεμάτο ενδιαφέρουσες προτάσεις για όσους μένουν πίσω.

Η μουσική της Cesaria Evora επιστρέφει για μια μοναδική βραδιά στο Θέατρο Βράχων

Η φωνή της θρυλικής τραγουδίστριας ζωντανεύει ξανά στην Ελλάδα μέσα από την ορχήστρα της.

Κουίζ: Πόσα ξέρεις για τον Alice Cooper;

Ο θρύλος της μουσικής έρχεται στο TerraVibe για τα τριακοστά γενέθλια του Rockwave Festival κι εμείς ετοιμάσαμε 9 ερωτήσεις για να δεις πόσο καλά τον γνωρίζεις.

Ακυρώνεται η εμφάνιση του Morrissey στο Release Athens 2025

Supergrass και The Damned αναλαμβάνουν τα ηνία της έβδομης μέρας του φεστιβάλ και μάλιστα με δωρεάν είσοδο για όλους τους κατόχους εισιτηρίων του Release 2025.

5 λόγοι για να μην χάσεις τους London Grammar στο Release Athens 2025

Με αφορμή την δεύτερη εμφάνιση τους στο φετινό πρόγραμμα του Release Athens, σου παρουσιάζουμε 5 λόγους για να πας να τους θαυμάσεις.

Η ώρα της Aurora στο Release Athens 2025

Η Νορβηγή νεράιδα της ποπ έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.