Επιπλέον ημερομηνία για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο

Μετά το sold out της πρώτης συναυλίας του για τα 50 χρόνια στην ελληνική δισκογραφίας, ο αγαπημένος ερμηνευτής ανακοινώνει και δεύτερη μέρα για το ανοιχτό θέατρο της Νίκαιας.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Η μεγάλη γιορτή για τα 50 χρόνια του Βασίλη Παπακωσταντίνου συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα και κάνει δύο τελευταίες στάσεις στην Αθήνα τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Η επιτυχία των προηγούμενων του εμφανίσεων είναι αναμφισβήτητη, με ζωντανό τεκμήριο τα 50.000 κόσμου που δήλωσαν βροντερό παρών σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο και γιόρτασαν με τον "κουρσάρο της καρδιάς τους" Βασίλη Παπακωνσταντίνου τα 50 του χρόνια στην ελληνική δισκογραφία. Σε μια ιστορική sold out συναυλία, τρεις γενιές θεατών τραγούδησαν, χόρεψαν, και εξέφρασαν, με συγκινητικό τρόπο, το σεβασμό και την αγάπη τους σε έναν κορυφαίο ερμηνευτή που 50 χρόνια τώρα τους συντροφεύει με το δικό του τρόπο και τα περισσότερα από 1300 τραγούδια του.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Έτσι, την αρχή του φθινοπώρου-με πυξίδα τη δυναμική φωνή του Βασίλη και συνοδοιπόρους   εμβληματικούς συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς στο ρεπερτόριο του - θα ταξιδέψουμε στους πιο σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του, στα διαχρονικά του τραγούδια, στις συνεργασίες του που έγραψαν ιστορία.

Συνοδοιπόροι στο μουσικό ταξίδι του Βασίλη πάντα οι μόνιμοι συνεργάτες του, με
τον Ανδρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις και στο πιάνο, τον Βαγγέλη Πατεράκη
στο ηλεκτρικό μπάσο, τον Στέφανο Δημητρίου στην drums, την Μαίρη Μπρόζη στο βιολί, τον Γιάννη Αυγέρη στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Απόστολο Μόσιο στην ακουστική κιθάρα και τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο στα πλήκτρα.

Προπώληση μέσω more.com 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
01/05/2024

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.