Ο Oscar and the Wolf έρχεται στο "Gagarin 205"

Ο Βέλγος περφόρμερ της dream pop/indie rock στην Αθήνα για μια συναυλία τον Σεπτέμβριο.

Oscar and The Wolf

Το "Gagarin 205" υποδέχεται τον Oscar and the Wolf για μια μεγάλη συναυλία, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. Ο Βέλγος καλλιτέχνης έγινε ευρέως γνωστός το 2013 με το single "Orange Sky", που του άνοιξε τον δρόμο ακόμη και για support σε live του επιφανούς τραγουδιστή των The Velvet Underground Lou Reed, και εδραιώθηκε λίγο αργότερα με το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο "Entity" που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014.

 

"Το Όσκαρ είναι από τα αγαπημένα μου ονόματα, ποιητικό και χαριτωμένο. Ο λύκος είναι ένα ζώο σκοτεινό, που ξεμυτίζει τη νύχτα και ουρλιάζει στην πανσέληνο - και το φεγγάρι συμβολίζει τη μοναξιά και το κρύο. Είναι φωτεινό και σκοτεινό μαζί, γιατί έτσι βλέπω τη μουσική μου, ως μια ισορροπία μεταξύ φωτός και σκοταδιού" είπε σε συνέντευξή του.

​​​​​

Το 2015, μετά από επιτυχημένες περιοδείες στην Ευρώπη - σε κάποιες από τις οποίες
συνόδευσε και την Ιρλανδή τραγουδοποιό Roisin Murphy - o Oscar and the Wolf έκοψε 27000 εισιτήρια σε Βέλγιο και Ολλανδία, κάνοντας sold out εμφανίσεις στα Sportpaleis και Heineken Music Hall αντίστοιχα. Το σημαντικό του headline στο Pukkelpop το 2016 ακολούθησαν κι άλλα live σε venues όπως τα Ancienne Belgique (Βρυξέλλες) και Paradiso (Άμστερνταμ), τα οποία έγιναν sold out σε μόλις 4 λεπτά! To single κομμάτι του "Warrior” που κυκλοφόρησε το 2022 ήταν το πρώτο του Νο 1 στα βελγικά charts, και το πρώτο Νο 1 της καριέρας του.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Για τους Sugar For The Pill η μουσική είναι τρόπος να βιώνεις τη ζωή

Λίγο πριν τη συναυλία τους στο "Death Disco Athens" τα μέλη του συγκροτήματος μιλάνε στο "α".

26/11/2025

Οι MIKRO θέλουν "να χορέψουμε όπως τότε ξανά"

Oι πρωτοπόροι της ηλεκτρονικής ποπ επιστρέφουν στο "Gagarin".

Marcel Dettmann: "Όλα έχουν γίνει πιο γρήγορα, πιο επιφανειακά στην techno σήμερα"

Ο θρύλος της παγκόσμιας techno καταφτάνει από το Βερολίνο για το επόμενο EDEN event (Ωδείο Αθηνών, 30/11), δίνοντας την αφορμή για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

H Angelika Dusk σε ένα ξεσηκωτικό live με ελεύθερη είσοδο

Παρουσιάζει στο "Ορφέας Live Bar" ένα πρόγραμμα με 80s vibes και τα καινούρια της κομμάτια.

Μια συναυλία για κάθε μέρα της εβδομάδας

Το συναυλιακό ημερολόγιο των επόμενων ημερών είναι αναπάντεχα γεμάτο με ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Three Days Grace: Μια από τις υπερδυνάμεις του σύγχρονου alternative metal στο Release Athens 2026

Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα του φεστιβάλ θα ανακοινωθούν σύντομα.

Helstar: Οι μπροστάρηδες του US metal επιστρέφουν στην Ελλάδα

Το σπουδαίο σχήμα από το Texas ταξιδεύει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο.