Ο Oscar and the Wolf έρχεται στο "Gagarin 205"

Ο Βέλγος περφόρμερ της dream pop/indie rock στην Αθήνα για μια συναυλία τον Σεπτέμβριο.

Oscar and The Wolf

Το "Gagarin 205" υποδέχεται τον Oscar and the Wolf για μια μεγάλη συναυλία, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. Ο Βέλγος καλλιτέχνης έγινε ευρέως γνωστός το 2013 με το single "Orange Sky", που του άνοιξε τον δρόμο ακόμη και για support σε live του επιφανούς τραγουδιστή των The Velvet Underground Lou Reed, και εδραιώθηκε λίγο αργότερα με το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο "Entity" που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014.

 

"Το Όσκαρ είναι από τα αγαπημένα μου ονόματα, ποιητικό και χαριτωμένο. Ο λύκος είναι ένα ζώο σκοτεινό, που ξεμυτίζει τη νύχτα και ουρλιάζει στην πανσέληνο - και το φεγγάρι συμβολίζει τη μοναξιά και το κρύο. Είναι φωτεινό και σκοτεινό μαζί, γιατί έτσι βλέπω τη μουσική μου, ως μια ισορροπία μεταξύ φωτός και σκοταδιού" είπε σε συνέντευξή του.

​​​​​

Το 2015, μετά από επιτυχημένες περιοδείες στην Ευρώπη - σε κάποιες από τις οποίες
συνόδευσε και την Ιρλανδή τραγουδοποιό Roisin Murphy - o Oscar and the Wolf έκοψε 27000 εισιτήρια σε Βέλγιο και Ολλανδία, κάνοντας sold out εμφανίσεις στα Sportpaleis και Heineken Music Hall αντίστοιχα. Το σημαντικό του headline στο Pukkelpop το 2016 ακολούθησαν κι άλλα live σε venues όπως τα Ancienne Belgique (Βρυξέλλες) και Paradiso (Άμστερνταμ), τα οποία έγιναν sold out σε μόλις 4 λεπτά! To single κομμάτι του "Warrior” που κυκλοφόρησε το 2022 ήταν το πρώτο του Νο 1 στα βελγικά charts, και το πρώτο Νο 1 της καριέρας του.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι High Vis στο ήδη καταιγιστικό line up της συναυλίας των The Offspring

Η λονδρέζικη μπάντα θα πλαισιώνει τους θρύλους του punk rock, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον παλμό μιας βραδιάς που προμηνύεται εκρηκτική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

Ο Αντώνης Ρέμος κάνει νέο χιτ με τη "Δευτέρα"

Στο ελληνικό YouTube έχοντας πλέον ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views.

Οι Χαΐνηδες υποδέχονται τη νέα χρονιά στον Σταυρό του Νότου

Στο πλαίσιο της χειμερινής τους περιοδείας η μπάντα θα κάνει 3 εμφανίσεις στην Αθήνα και δεν πρέπει να τις χάσετε.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Σαμόλης και γιατί τον βλέπω παντού;

Ο καλλιτέχνης που από τις μικρές θεατρικές σκηνές της Αθήνας έφτασε μέχρι τα sold out και "κατέλαβε" το feed μας με τις Στρακαστρούκες.

Ο Πέτρος Κλαμπάνης θέλει να βρίσκεται σε εγρήγορση και να αφήνει χώρο για το απρόβλεπτο

Μια κουβέντα με τον σημαντικό μουσικό, με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Half Note Jazz Club.

Στο Floyd για τους Pink Floyd, τον Μάρτιο

Ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show, το A Tribute Concert to Pink Floyd παρουσιάζουν οι The Great Gig, σε μια συναυλία-αφιέρωμα στο μουσικό σύμπαν των Pink Floyd.

Τετραλογία: Ερωτόκριτος, Στοιχειωμένοι, Καπετάν Μιχάλης και Ελευθέριος Βενιζέλος ζωντανεύουν στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Δημήτρης Μαραμής σε μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Άρη και της Λίλιαν Βουδούρη, επιλέγει τις σημαντικότερες μουσικές στιγμές από τα τέσσερα μουσικοθεατρικά του έργα.