Tα λαϊκά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη στο Faliro Summer Theater

Η Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" ετοιμάζει μία μουσική παράσταση αφιερωμένη στα έργα του μεγάλου συνθέτη μαζί με τους Γλυκερία, Κώστα Μακεδόνα, Άγγελο Θεοδωράκη, ο Νικηφόρο Βαλτινό και Γρηγόρη Βαλτινό.

Μίκης Θεοδωράκης

Η Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" ανεβαίνει στη σκηνή του Faliro Summer Theater την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. για μία μουσική παράσταση με τα σπουδαία έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Τις μουσικές του μεγάλου συνθέτη θα ερμηνεύσουν η Γλυκερία, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Άγγελος Θεοδωράκης, ο Νικηφόρος Βαλτινός και ο Γρηγόρης Βαλτινός, τους οποίους θα πλαισιώνουν εξαιρετικοί μουσικοί, γνώστες του έργου του Μίκη Θεοδωράκη.

Τραγούδια μέσα από τα οποία ο λαός μας έμαθε να εκφράζει τη χαρά και τη λύπη του, την απογοήτευση και το θυμό του, αλλά και την εθνική περηφάνια, την αγάπη του για τη ζωή, για τον έρωτα, τον χορό, το τραγούδι. 

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.