Ζήστε μια μαγική βραδιά με την Άννα Βίσση στο Ηρώδειο

Η Άννα Βίσση, μία από τις πιο διαχρονικές κι αγαπητές καλλιτέχνιδες έρχεται για πρώτη φορά στο Ηρώδειο.

Άννα Βίσση © Θάνος Λαΐνας

Η Άννα Βίσση που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια διαρκούς κι επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική, έρχεται για πρώτη φορά στο εμβληματικό Ηρώδειο, σε μία συναυλία - σταθμό, μέσα από την οποία θα ενισχυθεί το φιλανθρωπικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 9:00 μ.μ, η Άννα Βίσση πρωταγωνιστεί σε μία υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αισθητικής συναυλία. Σ' αυτή τη  βραδιά θα παρουσιάσει, μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρίσμα, τα πιο σπουδαία τραγούδια της, τραγούδια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην καριέρα της καθώς και στην ελληνική μουσική εν γένει, από τον συνθέτη της ζωής της, Νίκο Καρβέλα.

Διαβάστε Επίσης

Την συνοδεύουν το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής "Φιλαρμόνια" υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη (με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν, στις παραστάσεις "Δαίμονες" και "Οι Καμπάνες Του Edelweiss"), η 40μελής Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών και η βραβευμένη πιανίστα Βικτωρία Φιοράλμπα Κιαζίμη. Στη βραδιά εμφανίζονται και μέλη από την μπάντα της Άννας Βίσση. Με φόντο τον ιστορικό χώρο του Ηρωδείου, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και τον αττικό ουρανό, η σπουδαία κι αγαπημένη σε όλους φωνή της Άννας Βίσση θα γίνει το όχημα για μία αξέχαστη βραδιά και θα ενισχύσει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Η προπώληση ξεκινάει αύριο, 29 Ιουλίου.

Διαβάστε Επίσης

Τελευταία άρθρα Μουσική

O Rod Stewart (επιτέλους) στην Αθήνα

Όλοι ξέρουμε ότι έπρεπε να έχει έρθει νωρίτερα και όχι τώρα που πάτησε, πια, τα 80. Ωστόσο, αυτό δεν θα εμποδίσει κανέναν από το να πάει να δει διά ζώσης έναν από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες της ποπ/ροκ κουλτούρας (Σάββατο 13/12, "Telekom Center Athens").

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
29/11/2025

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου έρχεται γεμάτο διαφορετικές μουσικές διαδρομές και τις πρώτες εκδηλώσεις με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Οι Florence & Τhe Machine headliners της πρώτης μέρας του EJEKT 2026

H ιέρεια της σύγχρονης βρετανικής μουσικής μόλις κυκλοφόρησε τον έκτο δίσκο της, "Everybody Scream".

Η Βερόνικα Δαβάκη στην ιστορική Απανεμιά

Η ερμηνεύτρια θα ερμηνεύσει από ρεμπέτικ και λαϊκά έως νέο κύμα αλλά και κομμάτια της δικής της δισκογραφίας, πλάι στους Βασίλη Κορακάκη και Δημήτρη Σίντο.

Tα Χριστούγεννα ξεκινούν από το ΔΕΗ CHRISTMAS FACTORY

Παραστάσεις, εργαστήρια, παγοδρόμιο και γιορτινές γεύσεις και όσα ακόμα θα δοκιμάσεις στον απόλυτο χριστουγεννιατικό προορισμό (και) για φέτος.

Ο μπασίστας Reggie Washington και η All Star μπάντα του στο "Half Note"

Μαζί του, για τέσσερις παραστάσεις, οι Ravi Coltrane, David Gilmore και Gene Lake.

Για τους Sugar For The Pill η μουσική είναι τρόπος να βιώνεις τη ζωή

Λίγο πριν τη συναυλία τους στο "Death Disco Athens" τα μέλη του συγκροτήματος μιλάνε στο "α".