Ο Σπύρος Γραμμένος σφυρίζει τη λήξη του καλοκαιριού στην Τεχνόπολη

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός έρχεται, τον Σεπτέμβριο, στην Τεχνόπολη για μια τελευταία καλοκαιρινή συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε.

Σπύρος Γραμμένος

Μετά απο πλήθος πετυχημένων εμφανίσεων σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό, ο Σπύρος Γραμμένος επιστρέφει στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, για μια δυναμική - τελευταία καλοκαιρινή συναυλία, θεσμός που έχει πλέον καθιερωθεί και αναμένουμε να απολαύσουμε και φέτος. Την βραδιά θα ανοίξει ο Γραμμένος, με τα "90άρες TDK", "Τύπους Αθλητικούς" και "Ω να σου", ενώ θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια όπως "Τι με κοιτάς", "Το όνομά μου είν' το δικό σου", "Καμία Μόνη" και άλλα.

Σπύρος Γραμμένος

Για την τελευταία του συναυλία, στην σκηνή θα είναι δίπλα του οι Γιώργος Καρδιανός και Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), ο Χρήστος Καλκάνης (πλήκτρα, κλαρινέτο), ο Χάρης Παρασκευάς (μπάσο), ο Μιχάλης Γαλάνης (τύμπανα) και η Ναταλία Κοκώση (κρουστά) ενώ στο τραγούδι και τα φωνητικά θα είναι η Ελένη Ποζατζίδου

Ο Σπύρος Γραμμένος λέει συγκεκριμένα για τη συναυλία: "Η απόφαση της διάλυσής μας ήταν κοινή και θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε στο δρόμο της μουσικής, ο καθένας μόνος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως και του χρόνου δεν θα μπορούμε να κάνουμε μια ακόμη "Τελευταία Συναυλία". Την βραδιά θα ανοίξει ο Σπύρος Γραμμένος, με τα "90άρες TDK", "Τύπους Αθλητικούς" και "Ω να σου", για να πάρει την σκυτάλη ο Σπύρος Γραμμένος με τα "Τι με κοιτάς", "Το όνομά μου είν' το δικό σου", "Καμία Μόνη" και άλλα. Γενικά, ότι αντέχει η ψυχούλα μας! Για την τελευταία μας συναυλία, στην σκηνή θα είναι δίπλα μας οι Γιώργος Καρδιανός και Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες, Χρήστος Καλκάνης στα πλήκτρα και στο κλαρινέτο, Χάρης Παρασκευάς στο μπάσο, Μιχάλης Γαλάνης στα τύμπανα και Ναταλία Κοκώση στα κρουστά. Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, που φυσικά θα το πούμε από τώρα για να μην είναι έκπληξη, στο τραγούδι και τα φωνητικά θα είναι η Ελένη Ποζατζίδου."

Πάρτε εδω μια γεύση από την συναυλία:

Αγορά εισιτηρίων: viva.gr | Είσοδος: 15€ - 10€

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100 & Περσεφόνης 1, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.