Οι Whereswilder ανεβαίνουν στην Ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live

Το live θα ανοίξει ο νεαρός μουσικός και multi-instrumentalist Aki Rei, φέρνοντας μαζί του πολλή ενέργεια και μια ποικιλία από επιρροές, συμπεριλαμβανομένων 70s R&B/Soul, Jazz, Indie και 80s Disco.

Whereswilder ©Evan Maragoudakis

Μέτα από ένα εκρηκτικό ευρωπαϊκό tour την άνοιξη του 2023, οι Whereswilder επιστρέφουν στην έδρα τους για ένα μοναδικό live την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ.. Με θέα την καλοκαιρινή Αθήνα, οι Whereswilder θα ερμηνεύσουν υλικό και από τις τρεις δισκογραφικές δουλειές τους στην Ταράτσα του πολυχώρου Ρομάντσο. Μαζί τους στη σκηνή -στα πλήκτρα, την κιθάρα και τα φωνητικά- ο Σέργιος Βούδρης (The Voyage Limpid Sound, Noda & The Pappas).

Μιας και αυτό το live θα είναι η μοναδική ευκαιρία του κοινού να δει τoυς Whereswilder το φετινό καλοκαίρι, τα εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά στην είσοδο, σε μια λογική first come - first served.

Το live θα ανοίξει ο νεαρός μουσικός και multi-instrumentalist Aki Rei, φέρνοντας μαζί του πολλή ενέργεια και μια ποικιλία από επιρροές, συμπεριλαμβανομένων 70s R&B/Soul, Jazz, Indie και 80s Disco.

Oι Whereswilder (Γιάννης Ράλλης - φωνή/ηλεκτρική κιθάρα, Αλέκος Βουλγαράκης - ηλεκτρική κιθάρα, Βασίλης Νισσόπουλος - φωνή/μπάσο,  Μανώλης Γιαννίκιος - ντραμς) είναι μια μπάντα από την Αθήνα, που ξεκίνησε το 2014 με πρώτο album το ψυχεδελικό "Yearling". Το επόμενο album τους "Hotshot" (2016)  θεωρείται ένα road trip soundtrack για όλους τους ταξιδιώτες. Το πιο πρόσφατο album τους "Movement In Place" κυκλοφόρησε το 2021 από τη United We Fly, επηρεασμένο από δημοφιλή είδη μουσικής των 70s, όπως soft rock, soul και funk. Κάθε ένα τραγούδι περιγράφει πώς μπορεί κάποιος καθημερινά να βιώσει μια στιγμή που περιγράφεται ως "Movement In Place". Αυτό ορίζεται ως η νοητική διαδικασία που συντελείται όταν ο χρόνος "σταματάει" ξαφνικά, δίνοντάς σου την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις αυτά που συμβαίνουν γύρω σου.

Εισιτήρια: 10 € (μόνο στην είσοδο)

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
01/05/2024

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.