Και οι Rotting Christ στο AthensRocks 2023

Ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά metal συγκροτήματα θα βρεθεί στη σκηνή του ΟΑΚΑ πριν τους Ghost.

Οι Manowar έρχονται στο Release Athens και ετοιμάζουν συνεργασία με τους Rotting Christ

Rotting Christ έρχονται στο AthensRocks, 4 χρόνια μετά την ισοπεδωτική τους εμφάνιση στην παρθενική χρονιά του φεστιβάλ πλάι στους Slayer. Φέτος στις 25 Ιουνίου θα ανέβουν στη σκηνή του AthensRocks πριν τους Ghost, δίνοντας και πάλι ένα εντυπωσιακό show αντάξιο του ονόματος του σημαντικότερου ελληνικού metal συγκροτήματος όλων των εποχών.

Με περισσότερα από 35 χρόνια στη δισκογραφική και συναυλιακή τους πλάτη, οι Rotting Christ μετρούν περισσότερα από 2000 shows σε κάθε γωνιά του πλανήτη και 13 albums που τους καθιέρωσαν στην ελίτ του extreme σκληρού ήχου παγκοσμίως. Από τις ανίερες black μέρες των Passage to Arcturo, Thy Mighty Contract, Non Serviam και Triarchy of the Lost Lovers, μέχρι τα dark metal διαμαντάκια των A Dead Poem και Sleep of the Angels κι από τα ατμοσφαιρικά έπη των Khronos και Theogonia μέχρι τα πρόσφατα αριστουργηματικά Rituals και The Heretics, οι Rotting Christ κράτησαν ψηλά τη σημαία του ελληνικού metal σε όλον τον κόσμο ως οι απόλυτοι μουσικοί πρεσβευτές της χώρας.

Στα μνημειώδη live τους η ιαχή "Non Serviam" συνοδεύει κάθε τους κατεδαφιστική εμφάνιση, αφού το συγκρότημα έχει χτίσει το όνομά του και τη φήμη μέσα από τα θρυλικά shows τους. Την Κυριακή 25 Ιουνίου επιστρέφουν σε γνώριμα εδάφη και φέρνουν μαζί τους ένα setlist βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα των χιλιάδων οπαδών τους, που περιμένουν με ανυπομονησία να αντικρύσουν ξανά τους Rotting Christ απέναντί τους, γράφοντας ακόμη ένα κεφάλαιο φεστιβαλικής ιστορίας.

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τα International Opera Awards για πρώτη φορά στη Λυρική

Η Εθνική Λυρική Σκηνή θα φιλοξενήσει την τελετή για τη μεγάλη διεθνή γιορτή της όπερας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/10/2025

Moby: Ο Αμερικανός superstar της ηλεκτρονικής μουσικής στο Release Athens 2026

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει τo Σάββατο 25 Οκτωβρίου.

Μουσική των καφενείων της Πόλης στο Ov Off Studio

Çağlar Fidan, Νίκος Παπαγεωργίου και Erhan Bayram μάς μεταφέρουν στην Οθωμανική Κωνσταντινούπολη με τη μουσική των σεμαΐ καφενείων και των kıraathane.

Ο Δημήτρης Μπάκουλης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου

Δύο φθινοπωρινές βραδιές γεμάτες συναίσθημα, ρυθμό και τις αγαπημένες του μελωδίες.

Τα τραγούδια και οι ταινίες χωρίς τα οποία ο Σαββόπουλος δεν θα ήταν ο ίδιος

Λίγοι Έλληνες δημιουργοί κατάφεραν να συνδέσουν τόσο αρμονικά τη μουσική, τη σκέψη και τον κινηματογράφο όσο ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Οι prog/power metallers Suburst επιστρέφουν για μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα

Special guests στη συναυλία στο "Κύτταρο" θα είναι οι Oria και Corrupted Symmetry.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Αριστοφάνης

"Ο "Πλούτος" είναι η σάτιρα του νεοπλουτισμού και του λάιφ στάιλ" δήλωνε στη μεγάλη συνέντευξή του "α" ο τραγουδοποιός για την παράσταση που ανέβαζε στην Επίδαυρο το 2013.