Οι Firewind ετοιμάζονται να δώσουν στην Τεχνόπολη το μεγαλύτερο headline show τους

Μαζί τους επί σκηνής, το all female thrash-death σχήμα των Nervosa, με τις Prika Amaral, Εlena Kotina, Hel Pyre και ΜIchaela Naidenova.

Firewind

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τους album και ένα χρόνο μετά την ισοπεδωτική επετειακή εμφάνιση στο Gagarin, η Τεχνόπολη ανοίγει τις πύλες της για να υποδεχθεί τους Firewind και το μεγαλύτερο ever headline show τους, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου. Σε μεγάλη φόρμα μετά τις εμφανίσεις τους στα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Ευρώπης, οι Gus G, Herbie Langhans (Avantasia, Seventh Avenue), Jo Nuñez (ex-Kamelot) και Petros Christo, έρχονται στη μεγάλη σκηνή της Τεχνόπολης για μια βραδιά γνήσιου, σύγχρονου Power Metal, όπου θα ακουστούν για πρώτη φορά live, επιλεγμένα τραγούδια από το επερχόμενο album.

Nervosa
Nervosa

Μαζί τους σε αυτή τη συντονισμένη επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, το το all female thrash-death σχήμα  των Nervosa, με τις Prika Amaral (φωνή - κιθάρα), Εlena Kotina (κιθάρα), Hel Pyre (μπάσο) και ΜIchaela Naidenova (τύμπανα).

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
01/05/2024

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.