Warpaint και Goat Girl ολοκληρώνουν το line up του Εjekt Festival 2023

Τα δύο γκροθπ που θα μοιραστούν τη σκηνή μαζί με τους Florence And The Machine, Editors και Royal Arch.

Warpaint

Το EJEKT Festival 2023 παρουσιάζει το πλήρες line-up του, με την ανακοίνωση δύο ακόμα έξοχων συγκροτημάτων: οι Warpaint και οι Goat Girl θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 2 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, μαζί με τους Florence And The Machine, Editors και Royal Arch. 

Ο καλύτερος τρόπος να περιγράψεις τον ήχο των Warpaint είναι ότι η μουσική τους σε κυριεύει και σε βάζει σε ένα άχρονο, υπέροχο σύμπαν. Με το εξαιρετικό ντεμπούτο τους "The Fool" και τραγούδια όπως τα "Undertow" και "Billie Holliday", οι Warpaint ξεκίνησαν εντυπωσιακά την πορεία τους και βρέθηκαν σε όλες τις σημαντικές λίστες με τους καλύτερους δίσκους του 2010. Το all-female συγκρότημα από την Καλιφόρνια είχε έναν εντελώς δικό του ήχο, με βάση το indie, το art-rock και την dreampop. Όχι τυχαία βρέθηκαν να μοιράζονται τη σκηνή με έξοχα ονόματα όπως οι Τhe ΧΧ και οι TV Οn Τhe Radio.

Goat Girl
Goat Girl

Η συνέχεια ήταν εξίσου εντυπωσιακή, με το ομώνυμο άλμπουμ του 2014 σε παραγωγή του "πολύ" Flood που μας προσέφερε ύμνους όπως τα "Love Is To Die" και "Disco//Very". Το 2016 ακολούθησε το "Heads Up", όπου εντάσσουν και την indietronica στο χαρμάνι τους, με καλύτερο σημείο το ξεχωριστό "New Song". Το 2022 επέστρεψαν με το "Radiate Like This", όντας ξανά σε μεγάλη φόρμα. 

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα συγκροτηματα της Μεγάλης Βρετανίας, οι Goat Girl με τους δύο δίσκους τους έχουν δικαια καταφέρει να προκαλέσουν ντόρο γύρω από το όνομά τους. Όταν κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο τους σε παραγωγή του Dan Carey το 2018, όλα τα μέλη τους ήταν κάτω των 20 ετών κι όμως, μας προσέφερε έναν δίσκο που εντυπωσίασε τόσο για τον κοινωνικό σχολιασμό όσο και με την punk/goth/country αισθητική του. Το επόμενο βήμα τους, το "On All Fours" του 2021, ήταν απροσδόκητο, αλλά εξίσου επιτυχημένο, καθώς μας έδειξαν ότι μπορούν να κινηθούν σε διάφορα μουσικά είδη (indie-electronic, post-punk), διατηρώντας την φρεσκάδα και την ικανότητά τους να γράφουν εξαιρετικά τραγούδια, όπως το "Sad Cowboy". 

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ejekt Festival 2023

  • Rock-pop-folk

Τέσσερα χρόνια μετά τις τρεις θριαμβευτικές sold out εμφανίσεις τους στην Αθήνα, οι Florence and The Machine επιστρέφουν για μια μοναδική εμφάνιση, ως headliners του Ejekt, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Dance Fever Tour. Ως άλλη ιέρεια, η Florence Welch αναμένεται να μαγέψει την Πλατεία Νερού με όλες τις μεγάλες επιτυχίες που τους καθιέρωσαν και έμφαση στα τραγούδια του τελευταίου δίσκου τους "Dance Fever". Το δεύτερο μεγάλο όνομα έρχεται από τις κορυφές του βρετανικού ροκ ήχου με μια σειρά από πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, hit singles, sold out περιοδείες και τη φήμη ενός από τα καλύτερα live acts της Ευρώπης. Ο λόγος φυσικά για τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού Editors. Tη βραδιά θα ανοίξουν οι Royal Arch, ένα από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας indie σκηνής.

Πλατεία Νερού

κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Voés Festival επιστρέφει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

"Νυν και αεί": Η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου γίνεται σειρά

Μια σειρά επεισοδίων στο youtube αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του μεγάλου συνθέτη.

Generations: Ένα μουσικό φεστιβάλ που ενώνει διαφορετικές γενιές έρχεται στο ΚΠΙΣΝ

Για δύο ολόκληρες μέρες, το ΚΠΙΣΝ γεμίζει με μουσική και δραστηριότητες σε όλους τους χώρους του, με πυρήνα το Ξέφωτο

Στο Γήπεδο Ριζούπολης η παρουσίαση δίσκου του Εθισμού

Το "Millennials" σκαρφάλωσε στη δέκατη θέση των Spotify Debut Global Album Charts.

Ο David Eugene Edwards στο "Gagarin": Σκοτάδι, μυσταγωγία και υπαρξιακή περιπλάνηση

Σαν φλογερός rock πάστορας προερχόμενος από τo έρεβος της ενδοχώρας των Ηνωμένων Πολιτειών, μετέτρεψε το 205 της Λιοσίων σε άμβωνα, από τον οποίον κήρυξε τα ευαγγέλια του "Hyacinth", των Wovenhand και των 16 Horsepower, ανταμειβόμενος με θερμό χειροκρότημα.

Ο Εισβολέας γιορτάζει 25 χρόνια πορείας

Έρχεται με full band σύνθεση στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Η Μαρίνα Σπανού μοιράζεται καινούργιες ιστορίες της στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η βραδιά θα είναι γεμάτη με συναισθήματα και μουσική που θα αγγίξει τις ψυχές των παρευρισκόμενων.