Στάση Μετρό Κεραμεικός: Το "Gazarte" είναι σημείο αναφοράς και συνάντησης για τους μουσικόφιλους της πόλης

Από τα μουσικά στέκια, που με τη συνεπή παρουσία τους και τον ενημερωμένο καλλιτεχνικό προγραμματισμό τους, νοηματοδοτούν τον όρο "σταθερή αξία".

gazarte roof

Από τα μουσικά στέκια, που με τη συνεπή παρουσία τους και τον ενημερωμένο
καλλιτεχνικό προγραμματισμό τους, νοηματοδοτούν τον όρο "σταθερή αξία", το "Gazarte" αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο αναφοράς και συνάντησης για τους μουσικόφιλους της πόλης. O πολυχώρος με θέα τα βιομηχανικά κτήρια της πολύβουης γειτονιάς του Γκαζιού και την Ακρόπολη βρίσκεται σε απόσταση μόλις 20 μέτρων από τον σταθμό μετρό "Κεραμεικός" και συνδυάζει ανεπιτήδευτα την συναυλιακή εμπειρία με τη βραδινή έξοδο.

Περισσότερα στο αφιέρωμα Μετρόραμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Παράταση για το μουσικό threesome του Φοίβου Δεληβοριά στο Κύτταρο

Παρέα με τον Κωστή Χριστοδούλου και τον Σωτήρη Ντούβα, ο τραγουδοποιός το κρατά "ζωντανό" στο Κύτταρο και τον Απρίλιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/02/2026

Ο Εισβολέας και η παρέα του για ένα εκρηκτικό live στο Fuzz

Το Special Winter Tour αποτελεί ευκαιρία για το κοινό να ζήσει αγαπημένα κομμάτια και να ακούσει αποκλειστικά υλικό από τις νέες κυκλοφορίες του καλλιτέχνη.

Η Μιρέλα Πάχου προσπαθεί να μην παίρνει τον εαυτό της υπερβολικά σοβαρά

Μία κουβέντα με την πολύ ιδιαίτερη καλλιτέχνη, που -όπως και να το κάνεις- είναι μια πολύ ξεχωριστή "περίπτωση".

Morad: To φαινόμενο της ισπανικής urban σκηνής για πρώτη φορά στην Αθήνα

Χωρίς δισκογραφική εταιρεία, ο 27χρονος καλλιτέχνης κατάφερε να μπει στα charts να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στην Ισπανία.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar σε μια απρόβλεπτη συναυλία στον Σταυρό του Νότου

Μια συναυλία για το κοινό αλλά και τους ίδιους τους μουσικούς, με τον πηγαίο αυθορμητισμό του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Abul Mogard και Rafael Anton Irisarri υπόσχονται μια καθηλωτική εμπειρία στο Ωδείο Αθηνών

Οι δύο μορφές της σύγχρονης ambient και drone μουσικής εμφανίζονται σήμερα στο πλαίσιο των St Paul’s Sessions 8.

Από τα Grammy για πρώτη φορά στην Αθήνα ο Freddie Gibbs

Ο επιδραστικός hip hop καλλιτέχνης καταφθάνει στην Ελλάδα στις 17 Απριλίου, σε μια εμφάνιση που αναμένεται να γράψει ιστορία.