Ο John Talabot και ο DJ Sotofett σε ένα εκρηκτικό back to back στο Ωδείο Αθηνών

Ο "μάγος" της techno, John Talabot, με ένα set που θα αναδείξει τη δημιουργική του ιδιοφυΐα παρέα με τον Νορβηγό DJ, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

John Talabot & DJ Sotofett

Ο "μάγος" της techno, John Talabot, από τους πιο περιζήτητους DJs και  παραγωγούς στον κόσμο, έρχεται την Κυριακή 29 Ιανουαρίου (5 μ.μ.) στο Ωδείο Αθηνών, για να ξεσηκώσει την Αθήνα με ένα set που θα αναδείξει τη δημιουργική του ιδιοφυΐα. Μαζί του ο Νορβηγός DJ Sotofett, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο John Talabot κατέχει μία μοναδική θέση στο σημερινό ηλεκτρονικό τοπίο. Μια θέση που έχει χαράξει ο ίδιος μένοντας πιστός σε ένα καλλιτεχνικό όραμα που είναι ευρύ στο πεδίο εφαρμογής του και συγκεκριμένο στις πεποιθήσεις του. Η ακούραστη αναζήτησή του στο χώρο της μουσικής, τον καθιστούν από εκείνους τους σπάνιους DJs που μπορούν αβίαστα να αντιπαραβάλλουν την αποτελεσματικότητα, το ρίσκο και την αποκάλυψη. 

John Talabot

Τα ολονύχτια set σε αξιοσημείωτους χώρους και φεστιβάλ όπως, Sónar, Pickle Factory, Moog, Primavera Sound και Kelvingrove Art Gallery & Museum, είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Με πολλούς τρόπους, η δουλειά του με την Hivern Discs αποτελεί την επιτομή της αντίληψής του για τη μουσική: αυστηρή και αφοσιωμένη, αλλά συνεχώς δυναμική και ανοιχτή στο απροσδόκητο. Γιατί αν ο John Talabot έχει καταστήσει κάτι σαφές την τελευταία δεκαετία, είναι ότι η πρόοδος προέρχεται πάντα από τη θέληση για συνεχή εξερεύνηση.

DJ Sotofett

Ο DJ Sotofett είναι ένας από τους πιο απελευθερωτικούς καλλιτέχνες της club και leftfield μουσικής σκηνής της Νορβηγίας και έχει κυκλοφορήσει μουσική με πολυάριθμα ψευδώνυμα, συνεργασίες και labels. Το label του Sex Tags Mania φιλοξενεί techno και house μουσική, ενώ η πλατφόρμα Sex Tags Amfibia διοχετεύει εναλλακτικά πρότζεκτ στο πνεύμα της dub, της experimental, της jazz και της ψυχεδελικής μουσικής. Tα σετ του παρουσιάζονται, ως επί το πλείστον, είτε ως σύντομες techno/electro μίξεις είτε ως πολύ μεγάλα ταξίδια που διατρέχουν το εξαιρετικά ευρύ φάσμα της χορευτικής μουσικής.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Gipsy Kings: Οι βασιλιάδες της Μεσογείου στον λόφο του Λυκαβηττού

Μια νύχτα που υπόσχεται να ανάψει φλόγες πάνω από την Αθήνα με τον εμβληματικό frontman Nicolas Reyes.

17/09/2025

"Ελλάδα στους ώμους τη γη κουβαλάς": Ο Σταμάτης Σπανουδάκης επιστρέφει στο Ηρώδειο

Ο συνθέτη προσκαλεί το κοινό σε μια εμπειρία γεμάτη συναισθήματα και έντονη εθνική υπερηφάνεια.

Η ΕΛΣ παρουσιάζει τη Flora mirabilis του σπουδαίου μουσουργού Σπυρίδωνος Σαμάρα

Μία σπάνια ευκαιρία για το ελληνικό κοινό να απολαύσει το άγνωστο διαμάντι της Επτανησιακής Σχολής σε νέα αποκατεστημένη μορφή, θα προσφέρει η Εθνική Λυρική Σκηνή.

Death Disco Open Air Festival 2025: Το μεγάλο "σκοτεινό" ραντεβού του φθινοπώρου

Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τα stages, τις ώρες εμφάνισης και τα εισιτήρια γι' αυτό το σαββατοκύριακο.

Η Muriel Grossmann παρασέρνει σε spiritual jazz ρυθμούς το Gazarte

Η jazz αποκτά ψυχή μέσα από την ατμοσφαιρική μαγεία της σαξοφωνίστριας και συνθέτριας που συνδυάζει το κλασικό με το ψυχεδελικό και τα διεθνή μουσικά στοιχεία.

Η 'Barakos Orchestra' επιστρέφει στο Theatre of the No για μια μοναδική συναυλία

Το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας ανοίγει τη μουσική του σεζόν, φιλοξενώντας ξανά στη σκηνή του τη 12μελή Ορχήστρα, σε μια μουσική σύμπραξη προς τιμήν του Γιώργου Μπαράκου.

Anne Clark: "Την τελευταία φορά που ήρθα, θυμάμαι διαδηλώσεις και δακρυγόνα"

Μια κουβέντα με την ποιήτρια-ερμηνεύτρια του εμβληματικού "Our Darkness" για την Ακρόπολη, το Brexit, τον Ράινερ Μαρία Ρίλκε και το χιπ χοπ, λίγο πριν τη δούμε στο Death Disco Open Air Festival 2025 (Τεχνόπολη, Σάββατο 20 & Κυριακή 21/9).