James Bay και Jonathan Jeremiah θα ανοίξουν τη βραδιά για τον Robbie Williams

Νέες ανακοινώσεις για το εκρηκτικό lineup του Rockwave Festival 2023.

James Bay

Η μεγάλη επιστροφή του Robbie Williams στο Rockwave 2023 είναι γεγονός. Κρατώντας την υπόσχεση που μας έδωσε το 2015, επιστρέφει στο "TerraVibe Park", με αφορμή την κυκλοφορία του "XXV" και για να γιορτάσει 25 χρόνια πορείας. Το εκρηκτικό line up  του Σαββάτου, 1 Ιουλίου 2023, θα συμπληρώσουν ο James Bay και ο Jonathan Jeremiah, ενώ, αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις από τη διοργάνωση το προσεχές διάστημα. 

Διαβάστε Επίσης

Oι στίχοι των κομματιών του στοιχειώνουν τις αισθήσεις και αιχμαλωτίζουν τις καρδιές μας. O James Bay είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο χαρισματικούς, νέους, σύγχρονους καλλιτέχνες. Τα φωνητικά του αγκαλιάζουν το απόλυτα εθιστικό "Hold Back The River" σε μια αδιαμφισβήτητη επίδειξη συναισθηματικής μουσικότητας. To "Let it go", ο πάντα επίκαιρος ύμνος της "επόμενης ημέρας", θυμίζει τις παλιές μας επιλογές και τις στάχτες αυτών - ποιητικό, ενδυναμωτικό και συνάμα σαγηνευτικό.

Η θρυλική Epiphone, αναγνωρίζοντάς τον ως έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες του κόσμου, τον τίμησε με τη δική του Limited-Edition James Bay Signature "1966" κιθάρα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μοιράστηκε τη σκηνή με τους Rolling Stones. Στο Rockwave Festival του 2023 θα εμφανιστεί στην ίδια σκηνή με τον Robbie Williams σε ένα από τα πιο φρέσκα lineups των τελευταίων ετών.

Jonathan Jeremiah
Jonathan Jeremiah

Ο Jonathan Jeremiah είναι ο Solitary Man με όλη τη σημασία της λέξης, ο μοναχικός καλλιτέχνης που μεταφέρει το προσωπικό του όραμα στη μουσική έχοντας προσέξει την κάθε λεπτομέρεια. Στις νυχτερινές του βάρδιες στο Wembley του Λονδίνου που εργαζόταν ως φύλακας, έγραφε τραγούδια και εμπνέονταν από τις συναυλίες που λάμβαναν χώρα στο στάδιο, με κρυφό του όνειρο κάποια στιγμή να βρεθεί κι εκείνος πάνω στη σκηνή.

Το 2011 έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική σκηνή και έντεκα χρόνια αργότερα, το 2022 κυκλοφόρησε τον πέμπτο του δίσκο, "Horsepower For The Streets", που θεωρείται ένα από τα καλύτερα της χρονιάς, κατακτώντας τα ευρωπαϊκά αλλά και τα ελληνικά ερτζιανά. Τον Οκτώβριο του 2022 ο Jonathan Jeremiah βρέθηκε στο εξώφυλλο του γαλλικού Rolling Stone με αφορμή το τελευταίο του άλμπουμ που εκτοξεύει την καριέρα του και μας εισάγει στον μαγικό, μοναχικό αλλά τόσο μελωδικό κόσμο του.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 99-49,5) μέσω του viva.gr
 

Περισσότερες πληροφορίες

Πλατεία Νερού

κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής διερευνά τη μεταφυσική έλξη της Μεγάλης Εβδομάδας

50 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο συνθέτουν τον φετινό προγραμματισμό ενός περιπατητικού φεστιβάλ που μας καλεί να ανακαλύψουμε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
15/04/2024

Οι Magenta Flaws και ο One Of Vas σε ένα δυναμικό double bill live στο "Ρομάντσο"

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν με έντονα electro, synthwave και nu disco στοιχεία, ενώ ο One of Vas έρχεται έχοντας στις αποσκευές του το ολοκαίνουργιο single "Mirror".

Ο David August στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

έρχεται στην Αθήνα για μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, "VĪS".

Ejekt Festival 2024: Loathe και Planet of Zeus στην ημέρα των Korn

Οι Loathe και οι Planet of Zeus μαζί με τους Korn και τους Spiritbox δημιουργούν ένα εντυπωσιακό line-up του σύγχρονου σκληρού ήχου.

Για άλλη μια βραδιά οι "Ποιητές μας τραγουδούν"

Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη συναντιούνται ξανά στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός".

Οι super rockers Fleshtones στο "Αn club"

Opening act από τους The Acid Visions.

Ελένη Πέτα: "Είχα την ανάγκη να πάω κόντρα στη φασαριόζικη εποχή μας"

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια διατηρεί την πίστη της στις δυνατές μελωδικές γραμμές, αλλά δεν νιώθει ασφάλεια στη ρουτίνα. Επιθυμώντας, λοιπόν, να προτείνει κάτι διαφορετικό, στήνει την παράσταση "Metamorphosis" με τους Γιώργο Λιμάκη & Κωνσταντίνο Μητρόπουλο (/4, στο Μέγαρο Μουσικής), που λειτούργησε ως αφορμή για μια εκτενέστερη κουβέντα.