Hatemost και Κανών καταλαμβάνουν σκηνή του An club

Μαύρη μουσική του χθες, του σήμερα και του αύριο: αυτή είναι η συνταγή επιτυχίας των Black Athena, που θα ανοίξουν με ένα δυνατό DJ set για τα χιπ χοπ ονόματα του lineup. Μαζί τους οι EXPE, mi55t και Cego Menz.

Hatemost-Κανών

Ο Hatemost και ο αιχμηρός ράπερ των RNS, Κανών, έρχονται για να ραπάρουν με το μοναδικό τους ύφος στη σκηνή του Αn club με καλεσμένους έκπληξη, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. 

Hatemost ή Prince XXIII, έγινε γνωστός μέσα από τους εμβληματικούς ΒήταΠεις και θεωρείται, σήμερα, ένας από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής. Διαθέτει μοναδικό και ποικιλόμορφο μουσικό ύφος και το ραπ του είναι πάντα μία πρόκληση. 

Hatemost

Ο αιχμηρός ράπερ των RNS, Κανών, έχει ξεχωρίσει για τις εξαιρετικές παραγωγές του, με μοναδική επιδεξιότητα, και έχει κατορθώσει να βρίσκεται στην κορυφή της εγχώριας hardcore rap σκηνής. Τα live του είναι πάντα μία πραγματική εμπειρία, με πολύ δυνατό στίχο και ένταση. 

Κανών

Οι Black Athena, από τους πιο ενδιαφέροντες DJ's της πόλης, γνωρίζουν καλά τη συνταγή επιτυχίας της αθηναϊκής νύχτας. Με φρέσκες μουσικές επιλογές της urban σκηνής, θα ανοίξουν με ένα δυνατό dj-set τα χιπ χοπ ονόματα του lineup.

Black Athena

EXPE

Η EXPE, aka Expensive, μας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη για να ταράξει τα νερά του ανδροκρατούμενου χώρου της ελληνικής χιπ χοπ. Μαζί της η πρωτοπόρος της γυναικείας ελληνικής ραπ, mi55t, και ο λίγο πιο σκοτεινός και μυστηριώδης Cego Menz

mi55t

Cego Menz

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Hatemost - Κανών

  • Hip Hop

Μαύρη μουσική του χθες, του σήμερα και του αύριο: αυτή είναι η συνταγή επιτυχίας των Black Athena, που θα ανοίξουν με ένα δυνατό DJ set για τα χιπ χοπ ονόματα του lineup.

An Club

Σολωμού 13-15, Εξάρχεια
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
01/05/2024

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.