Η Τάμτα στη χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση της πλατείας Συντάγματος

Το έλατο ύψους 21 μέτρων από το Καρπενήσι φωταγωγείται την ερχόμενη Πέμπτη σηματοδοτώντας επίσημα την έναρξη της γιορτινής περιόδου στην Αθήνα.

τάμτα

Στο κλίμα των Χριστουγέννων φέτος, θα μπει και επισήμως η Αθήνα στην φωταγώγηση της πλατείας Συντάγματος και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου την Πεμπτη 1η Δεκεμβρίου. Τη μεγάλη αυτή γιορτή θα ντύσει μουσικά η λαμπερή Τάμτα, μία από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες της ελληνικής pop σκηνής. Η Τάμτα, που μετράει 17 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης πορείας, με την υπέροχη φωνή και την ανατρεπτική σκηνική παρουσία της θα μας δείξει για άλλη μια φορά την πολύπλευρη καλλιτεχνική της προσωπικότητα, σε μια απρόσμενη σύμπραξη με την Athens Big Band.

Η Τάμτα στη χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση της πλατείας Συντάγματος - εικόνα 1

Πρόκειται για μία ξεχωριστή, υψηλής σημασίας γιορτή, που φέτος θα λάβει διεθνή χαρακτήρα, καθώς δήμαρχοι από όλο τον κόσμο εκείνες τις μέρες θα βρίσκονται στην Αθήνα, για ένα προγραμματισμένο Συνέδριο, θα ανάψουν το δέντρο μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων και την Τάμτα, στέλνοντας ένα δυνατό χριστουγεννιάτικο μήνυμα ειρήνης, ενότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των λαών. Μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, της Καλιφόρνια και του Μισσισίπι. Στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η "Αριάδνη στη Νάξο" κάνει στάση στην Καλλιθέα

Στο πλαίσιο της δράσης "Στην αγκαλιά της Αττικής – Πολιτισμός στις γειτονιές μας" θα παρουσιαστεί η όπερα του Nicola Porpora με ελεύθερη είσοδο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/09/2025

Ο Πάνος Βλάχος στήνει φάση στο θέατρο Βράχων

Ο καλλιτέχνης θα δώσει μια συναυλία με... χωρίς πρόγραμμα στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Στην Σκιά των Βράχων".

Οι Radiohead περιοδεύουν μετά από 7 χρονιά

Το συγκρότημα του Thom Yorke θα εμφανιστεί σε πέντε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις: τη Μαδρίτη, τη Μπολόνια, το Λονδίνο, την Κοπεγχάγη και το Βερολίνο.

Το Φ hill Sessions επιστρέφει δυναμικά στον Λόφο Φιλοπάππου

Αυτός ο Σεπτέμβριος στο Θέατρο "Δόρα Στράτου" έχει συναυλίες για όλα τα γούστα: από τον Dhafer Youssef και τη Μάρθα Φριντζήλα με τα Καλογεράκια μέχρι τους Χειμερινούς Κολυμβητές και τη Λένα Πλάτωνος.

Η musicAeterna Byzantina στο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων

Η musicAeterna Byzantina συμμετέχει σε τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.

Σείστηκε το Καλλιμάρμαρο στη συναυλία για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Το παρών στη μεγαλειώδη συναυλία για τον σπουδαίο ερμηνευτή Στέλιο Καζαντζίδη έδωσαν 30.000 θεατές, ενώ συμμετείχε πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών.

Ο Κ. Βήτα ηλεκτρίζει την Τεχνόπολη

Ο μουσικός που πειραματίστηκε με τον ηλεκτρονικό ήχο και έντυσε τα τραγούδια του με χαρακτηριστική ποιητική πρόζα έρχεται για μια μοναδική συναυλία.