Μια παραμυθένια βραδιά με την Ευανθία Ρεμπούτσικα

Στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών θα παιχτούν μουσικές από το σύνολο της δισκογραφίας της και αποσπάσματα από πολυβραβευμένα soundtrack που έχει γράψει για το σινεμά.

Ευανθία Ρεμπούτσικα

Στο πνεύμα των ημερών, με πνευστά και κρουστά που θα παίζουν στην είσοδο μουσικοί ντυμένοι μολυβένιοι στρατιώτες, με μια δόση παραμυθιού δηλαδή, η Ευανθία Ρεμπούτσικα θα συναντήσει το κοινό στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου (9 μ.μ.).

Θα ακουστούν μουσικές από το σύνολο της δισκογραφίας της, από το "Αστέρι και την ευχή” και το "Σαν ταινία" μέχρι τις "Μικρές Ιστορίες" και το "Χορό των Άστρων” και αποσπάσματα από πολυβραβευμένα soundtrack που έχει γράψει για το σινεμά (Πολίτικη Κουζίνα, Νοτιάς, 1968).

Επί σκηνής μαζί με την Ευανθία ανεβαίνουν αγαπημένοι της φίλοι και μουσικοί, που συχνά την συντροφεύουν στις συναυλίες της. Ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι, ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο, ο Πέτρος Κούρτης και οι Drumvoice στα κρουστά. 

Προπώληση μέσω Viva.gr.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Καναδοί post-punk Preoccupations για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα

Με το νέο τους άλμπουμ "Ill at Ease", οι Preoccupations συνεχίζουν να σκαλίζουν το σκοτεινό και ατμοσφαιρικό post-punk τοπίο, συνδυάζοντας ένταση και συναισθηματική φόρτιση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/09/2025

Νέα καλλιτεχνική σεζόν στο Ολύμπια: Δύο συναυλίες αφιερωμένες στη μουσική ιστορία της Ελλάδας

Το Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας", εγκαινιάζει τη σεζόν 2025/26 με δύο μοναδικές συναυλίες που τιμούν την ελληνική μουσική κληρονομιά και τη μνήμη ιστορικών γεγονότων.

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου έρχεται με τα "Ενδεχόμενά" της στον Σταυρό του Νότου Club

Η ερμηνεύτρια επιστρέφει με ανανεωμένη μπάντα και ρεπερτόριο για να ξεσηκώσει το κοινό με τα τραγούδια της.

Robbie Williams: Μια αγάπη που αντέχει στο χρόνο

Το παγκόσμιο Live 2025 Tour κάνει στάση στο Καλλιμάρμαρο στις 2/10 για μια μεγάλη συναυλία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 21ου αιώνα ("Supreme", "Let Me Entertain You" κ.ά.).

"Patinia sto feggari": Η Cilia Katrali απογειώνει το "Ρομάντσο"

Παρουσιάζει τον νέο της δίσκο παρέα με τη μπάντα της, τους 3,14.

Ο Οκτώβριος γίνεται καλύτερος στο Half Note

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του μήνα για το jazz club που ανοίγει την 45η σεζόν του, με ονόματα από τον Erik Truffaz ως την Ευρυδίκη και τους Ola Onabulé-Gilad Atzmon.

Ο Ζερόμ Καλούτα έρχεται για ένα live στο "Κύτταρο"

Μαζί του η Νίνα Μαζάνη, MC Yinka και ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος.